Haberler

    Kraliçe Doğum Gününü Sokak Partisiyle Kutladı

    Güncelleme:

    Kraliçe 2. Elizabeth'in resmi doğum günü kutlamaları çerçevesinde, pazar günü The Mall'a kurulan masalarda 10 binden fazla kişi yağışa rağmen piknik yaptı.

    Kraliçe 2. Elizabeth'in resmi doğum günü kutlamaları çerçevesinde, pazar günü Buckingham Sarayı'nın bulunduğu The Mall'a kurulan masalarda 10 binden fazla kişi piknik yaptı. Yağışa rağmen büyük ilgi gören kutlamalar gün boyun devam etti.

    KRALİÇE 90. YAŞINI KUTLADI

    Kraliçe 2. Elizabeth'in resmi doğum günü olan haziran ayının ilk haftasında Londra ihtişamlı gösterilere sahne oldu. Bu yıl Kraliçe'nin 90. yaşının kutlandığı törenler her zamankinden daha görkemli gerçekleşti. Trafalgar Meydanı'nında çok sayıda kişi düzenlenen dans gösterilerini ve müzik dinletilerini izleyerek yağışa rağmen günün tadını çıkarmaya çalıştı.

    600'DEN FAZLA VAKIF VE ÖRGÜTÜN TEMSİLCİLERİ KATILDI

    Kraliçe 2. Elizabeth, eşi Prens Philip, Cambridge Dükü Prens William eşi Kate Middleton ve Kraliyet ailesinin diğer üyeleri, partinin bulunduğu The Mall üzerinde katılanları selamladı. Partiye, Kraliçe Elizabeth'in patronu olduğu 600'den fazla vakıf ile örgütün temsilcileri, gaziler ve askerler de katıldı.

    ASIL DOĞUM GÜNÜ 21 NİSAN

    İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in asıl doğum günü 21 Nisan'da. Ancak İngiltere'de kral ve kraliçelerin doğum günlerini havaların daha elverişli olduğu yaz aylarında kutlamak üzere bir de 'resmi' doğum günleri bulunuyor. Kraliçe'nin 2. Elizabeth, dün de resmi doğum günü kutlamaları için kraliyet muhafız askerlerinin geleneksel olarak düzenlediği 'Trooping the Color' törenine katıldı. Yaklaşık bin 500 kraliyet askerinin katıldığı törenler askeri geçit gösterisi olarak 1748 yılından bu yana kutlanıyor. Kraliçe'nin bu törenleri izlemek için giydiği fosforlu yeşil kostüm sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Kraliçe Elizabeth, kalabalığın içinde fark edilmek için şapka ve kostümlerinde dikkat çeken renkler giymeyi tercih ediyor.


    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Buckingham Sarayı Kraliçe Elizabeth Londra Yaşam Dünya Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    erciyes:

    ingitere dünyayı sömürdü hala devam ediyor. hazırdan zengin olursa bir ülke böyle olur. kraliçenin 91 . yaşını cehennemde kutlar

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title