Haberler

İngiltere En İyi Kebapçılarını Seçti

Güncelleme:

Birleşik Krallık'ta kebap sektöründeki en iyilerin belirlendiği Britanya Kebap Ödülleri, Londra'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Birleşik Krallık'ta kebap sektöründeki en iyilerin belirlendiği Britanya Kebap Ödülleri, Londra'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

11 FARKLI KATEGORİDE ÖDÜL VERİLDİ

Westminster Park Plaza Hotel'de düzenlenen Britanya Kebap Ödülleri'nde toplam 11 farklı kategorideki ödüller yüzlerce adayın arasından halk oylaması ile belirlenen kebap endüstrisinde faaliyet gösteren restoranlar ve kebap salonlarına dağıtıldı.

"SEKTÖR EKONOMİYE 2,8 MİLYAR STERLİN KATKI SAĞLIYOR"

Binden fazla kişinin katıldığı ödül töreninin açılış konuşmasını Kebap Ödülleri'nin kurucusu ve organizatörü aynı zamanda Türkiye Araştırmaları Merkezi Başkanı İbrahim Doğuş yaptı.

Doğuş konuşmasında, Britanya'daki kebap endüstrisinin gelişmişliğine dikkat çekerek, düzenledikleri ödül töreninin de sektörün yönünü belirleyen bir organizasyon halini aldığını belirtti.

İbahim Doğuş, kebap endüstirisinin ülke ekonomisine ortalama 2.8 milyar Sterlin katkı sağladığına dikkat çekti.

"HER GÜN 1,3 MİLYON KEBAP SATILIYOR"

Doğuş, ülke genelinde 200 binden fazla istihdam yarattığını ifade ederek son araştırmalara göre Birleşik Krallık'ta her gün 1.3 milyon kebap satıldığını ve 20 binden fazla kebap restoranı olduğunu söyledi. Törende en iyi kebap restoranı İngiltere/Galler/İskoçya/Kuzey İrlanda, Just Eat en iyi paket servis restoranı, en iyi paket servis restoranı, en ekonomik restoran, en iyi seyyar kebapçı, en iyi kalite restoran, en iyi müşteri memnuniyeti, en iyi yeni kebap restoranı, kebap endüstrisine üstün katkıda bulunan işletmeler, en iyi genç şef ve yılın en iyi şefi kategorilerinde ödüller dağıtıldı

Törende ödüle layık görülen işletmeler ve restoranlar şöyle:

En iyi müşteri memnuniyeti ödülü

Köşk Restaurant

En iyi kebap salon ödülü

Pizza King Kebap House

Londra'daki en iyi kebap salonu

Bababoom

Kuzey ve Batı Londra'daki en iyi kebap restoranı ödülü

German Doner Kebap ve Gökyüzü Restaurant

Güney ve Doğu Londra'daki en iyi kebap restoranı ödülü

Efes Brick Lane ve The Meze Restaurant

Endüstriye en çok katkı sağlayan şirket ödülü

Prime Quality Foods

En ekonomik restoran ödülü

The İskele

Yılın en iyi şefi ödülü

Mazlum Demir

En iyi bölgesel kebap evi

Akdeniz Turkish Restaurant ve Meze Mangal Bushey Heath

Just Eat en iyi sevis ödülü

Irmak BBQ ve Irmak Döner

Londra dışındaki en iyi restoran ödülü

Elder and Wolf

En iyi kebap seyyar satıcısı ödülü

Atalay Kebap

İskoçya'nın en iyi kebap salonu

Alla Turca

Kuzey İrlanda'nın en iyi kebap salonu

Shpinnx Glengormley

Galler'deki en iyi kebap salonu

Mezza Luna

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Britanya Londra Doğuş Yaşam Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title