Haberler

İngiltere'deki Saldırıyı Türk Görgü Tanığı Anlattı

Londra'da parlamento binasının önünde gerçekleşen terör saldırısı sırasında olay yerinden geçmekte olan Azeri asıllı Şirin Baylan, saldırıyı DHA'ya anlattı.

Londra'da parlamento binasının önünde gerçekleşen terör saldırısı sırasında olay yerinden geçmekte olan Azeri asıllı Şirin Baylan, saldırıyı DHA'ya anlattı.

İngiltere'de öğrenci olan 23 yaşındaki görgü tanığı Şirin Baylan, terör saldırısının gerçekleştiği Westminister'dan evine giderken, bir aracın kontrolsüzce kalabalığa doğru geldiğini gördüğünü söyleyerek, ilk anda olayın bir trafik kazası olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Uzun yıllardır Londra'da yaşayan Baylan büyük bir şok yaşadığını ifade ederek saldırı anında yaşadıklarını şöyle anlattı; "Önce sesleri duydum. İnsanlar koşuşturuyordu. Arabanın gelip duvara çarptığını gördüm. Önce trafik kazası olduğunu düşündüm. Bir terör saldırısı olduğu hiç aklıma gelmedi. Daha sonra sesler yükseldi. İnsanlar sokak aralarına doğu kaçışmaya başladı. Hemen beş dakikada olay yeri polis ekipleriyle doldu. Polis hemen olay yerini kordon altına aldı. Hiç bilgi alamadık. Çok korktum. Daha önce böyle bir olayla karşılaşmadım. Londra'nın hep güvenli bir yer olduğunu düşünmüştüm. İlk defa böyle bir şey yaşadığım için çok korktum."

(Fotoğraflı)

Görüntü Dökümü:

Görgü tanığıyla röportaj - Londra

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Londra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title