Haberler

İngiltere'de "Yılın Süper Avukatı" Bir Türk Oldu

Güncelleme:

Londra'da yaşayan avukat Kahramanmaraş Elbistanlı Cemile Eylem Kılınç, Borçlar Hukuku alanında İngiltere'de 2014 yılının Süper Avukatı (Super Lawyers) seçildi.

Londra'da yaşayan avukat Cemile Eylem Kılınç, Borçlar Hukuku alanında İngiltere'de 2014 yılının Süper Avukatı (Super Lawyers) seçildi.

Yöneticiliğini yaptığı kendine ait bürosunda avukatlık mesleğini sürdüren genç hukukçu Cemile Eylem Kılınç (34), dünyada 'Super Lawyers' olarak tanınan kuruluş tarafından Yükselen Yıldızlar (Rising Stars) kategorisinde 2014'ün Süper Avukatı seçildi.

Genç Avukat Cemile Eylem Kılınç, aldığı ödül ile 40 yaşın altında ve 10 yıldan az süredir avukatlık yapanların aday gösterildiği yarışmada Borçlar Hukuku alanında 'Yılın Avukatı' oldu.

BAŞARIYA GİDEN HUKUK YOLCULUĞU

Cemile Eylem Kılınç, Manchester Üniversitesi'nde hukuk eğitimini tamamladıktan sonra Londra Barosu'nda ticaret ve borçlar hukukunun çeşitli alanlarında yüksek lisans yaptı ve Londra Barosu'nda barrister (Yüksek Mahkeme Avukatı) ve 'avukatlık' ünvanı kazanarak genç yaşta kendi hukuk bürosunu kurdu.

Bir yıl önce kendi işini kuran Süper Avukat Cemile Eylem Kılınç, Twickenham'daki hukuk bürosunda ticaret, iflas ve borçlar hukuku uzmanı 6 avukat çalışıyor.

BİR DE MESLEKİ KİTAP YAZDI

Aslen Kahramanmaraş, Elbistanlı göçmen bir ailenin kızı olan Kılınç, 6 yaşından itibaren başladığı bütün eğitim hayatını İngiltere'de tamamladı. Küçük yaşlardan itibaren avukat olmak isteyen avukat Kılınç'ın, 2002 yılında hazırladığı "Türkiye'de ve İngiltere'de Kıyaslamalı İnsan Hakları" adlı İngilizce bir kitabı da bulunuyor. Şimdi 2'nci kitabı üzerinde çalışan Kılınç, yöneticisi olduğu, Kılınç Warrington Hukuk Bürosu (KWS), deneyimli ve dinamik kadrosu ile dikkat çekiyor.

HUKUK CAMİASINDA SAYGIN BİR ÖDÜL

Kılınç'ı ödüllendiren, 'Super Lawyers Rising Stars' kategorisi, hukukçular arasında son derece saygın bir ödül olarak biliniyor. Bu ödüle kendi çalışma arkadaşları ve akrabalık bağları olmayan ve isimleri gizlenen başka meslektaşlar tarafından aday gösterilen genç hukukçular, Super Lawyers'ın Ödül Komitesi tarafından liyakat ve bilgi açısından titizlikle inceleniyor ve gösterilen adaylar arasından seçiliyor. Ödülü kazandığından son ana kadar haberi olmayan Avukat Cemile Eylem Kılınç, böyle bir ödüle layık görülmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Bu ödüle aday gösterildiğimi ben bile bilmiyordum. Haberi duyduğumda ise inanamadım. Yarışmayı kazanmaktan dolayı gurur duyuyorum. Mesleğimizi her zamankinden daha iyi temsil etmeye çalışacağım ve bu ödülü gururla saklayacağım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Manchester Londra Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

doğukan kılıçMobil-ANDROID:

kimbilir hangi garibanin evine incir agaci dikti ingilterede de ödül verdiler ecnebiler boşa kimseye ödul vermez haci

22
3
yanıtYanıtla
sakinMobil-ANDROID:

mutlu edici olaylar bunlar .Tebrikler .

5
18
yanıtYanıtla
gercekMobil-ANDROID:

kimligini kaybetmis

2
9
yanıtYanıtla
K . MaraşMobil-ANDROID:

Ben bir Kahramanmarasliyim ve Türküm hem ne fark eder Türkmüş Kürtmus insan olalim insan....

6
0
yanıtYanıtla
şoparMobil-ANDROID:

taş gibi maşallah

3
3
yanıtYanıtla
soyadına bi bakMobil-ANDROID:

faydasız mahlukat sürüsü.nefret ediyorum avukatlardan

2
3
yanıtYanıtla
gercekMobil-ANDROID:

kesin milleti soyup sogana cevirmistir, suratsiz

2
3
yanıtYanıtla
Adınız Yazinkemal:

ne mutlu türküm diyene

2
3
yanıtYanıtla
pala bey:

helal olsun bir türk olarak gurur duydum, , bravo hanımefendiye

1
0
yanıtYanıtla
karyalllMobil-ANDROID:

avukatmi seytandan daha seytan tek varlik 1lira cebine girecek diye yuva dagitir avukat dedin

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title