Haberler

    İngiltere Basını Premier Lig Düzeyinde 5 Süper Lig Oyuncusunu Seçti

    İngiliz medyası Türkiye'den beş "lokum" seçti.

    İngiltere'nin Mirror gazetesi Hollandalı futbolcu gözlemcisi Paul Sarahs'in raporunu haberleştirdi. Habere göre Türkiye'den İngiltere'ye gelebilecek 5 oyuncunun analizi yapıldı. Sarahs için bu oyuncular Caner Erkin, Alper Potuk, Mehmet Topal, Bruma ve Sneijder.

    "Takımının Türkiye'den trasnfer etmesi gereken 5 oyuncu" başlıklı haberin metni şu şekilde:

    Süper Lig'den her ne kadar birkaç yıldız kaysa da hala tecrübeli ya da genç yıldızların bolca bulunduğu bir lig. Son olarak Salih Uçan Roma'nın yolunu tutarken, Beşiktaşı Fernendes de Spartak Moskova'nın oyuncusu oldu. Didier Drogba da 18 aylık Galatasaray macerasının ardından Chelsea'yle anlaştı.

    Şimdi sayacağımız beş oyuncu da diğerlerini takip ederek Süper Lig'den ayrılabilir hatta Premier Lig'in oyuncusu olabilir.

    Caner Erkin / Fenerbahçe - Sol bek, Sol kanat (25)


    Taktiksel anlamda çok yönlü olan Caner harika bir sol ayağa sahip. Gerek savunmada gerekse orta sahada geçen sene müthiş bir oyun çıkardı ve şampiyonluğu kazanan takımda Ersun Yanal'ın değişmezi oldu. Önceki sezonun yıldızlarından Hasan Ali Kaldırım'ı kulübeden çıkartmadı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Caner Erkin Türkiye Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title