Haberler

İngiltere Basını: Galatasaray Liverpool'lu Mario Balotelli ile Görüşüyor

Güncelleme:

İngiliz basını, Galatasaray'ın Liverpool forması giyen 25 yaşındaki İtalyan futbolcu Mario Balotelli ile görüşmelere başladığını yazdı.

Futbolun çılgın yıldızlarından Mario Balotelli için flaş bir iddia ortaya atıldı. İngiliz medyası, bonservisi Liverpool'da bulunan golcü futbolcunun Türkiye'ye geleceğini ileri sürdü.

"GALATASARAY HAREKETE GEÇTİ"

Milan'la kiralık sözleşmesi sona eren ve Liverpool'a geri dönen Mario Balotelli'nin teknik direktör Jürgen Klopp tarafından istenmediği biliyor. İngiliz ve İtalyan basınına göre Galatasaray, 25 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak renklerine bağlamak için harekete geçti.

LAZIO'NUN DA LİSTESİNDE

Mirror'da yer alan haberde, sezon ortasında Çin'in Beijing Guoan takımına satılan Burak Yılmaz'ın boşluğunu dolduramayan Galatasaray yönetiminin, Balotelli ile ciddi şekilde ilgilendiği ifade edildi. Lazio'nun da transfer listesinde yer alan Mario Balotelli, geride bıraktığımız sezon Milan'da 20 maçta forma giyerken, sadece 1 gol atabildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Balotelli Galatasaray Liverpool Milan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

AYNUR:

Balotelli 2 ci melo diyebilirim, , eger transfer gerceklesirse, , Gs, in basi beladan kurtulmaz

8
1
yanıtYanıtla
HUSO:

SAKIN YA BU ADAM BITTI ZATEN. DISIPLIN SIFIR. ALMAYIN

8
0
yanıtYanıtla
KİNG GALATASARAY:

BALOTELLİ VE MELO YU AL YÖNETİM.

1
6
yanıtYanıtla
KSK:

BUYUR BURDAN YAK MELODAN KURTULDUK DERKEN BALOTELLI CIKTI BASIMIZA KARDESIM MILLET BU ADAMDAN KURTULMAK ICIN UCUZA SATIYOR GS DE OLTAYA GELIYOR BASINIZA BELA ALIRSINIZ DEMEDI DEMEYIN BU ADAM HELEKI FENER MACINDA VARYA RAKIP 11 KISIYI HASTANELIK EDER MAC FALAN OYNATMAZ BU ADAM BULASMAYIN DERIM

5
0
yanıtYanıtla
KUPA CANAVARI:

hem meloyu hem balotelliyi istiyoz melo zaten gelmek istiyo menajeriyle haber yollamış dursun ne yap ne et al bu adamları lanetolası bi icraat yap. .

1
3
yanıtYanıtla
4 YILDIZ TEK BÜYÜK:

takımda hırçın oyuncu eksikliği var oyunu ateşlicek rakiple oynucak kızdırcak melo bu işin fenomenidi iyi yapıyodu. o ayrıldıktan dan sonra bu eksiklik çok hissedildi. her takıma bi tane hırçın oyuncu şart. . . bolotelli ye evet diyorum. .

2
2
yanıtYanıtla
serhat:

ne kadar abartili ve sacma bi baslik ya. bi gsli olarak yerimden falan oynamadim:)

4
0
yanıtYanıtla
Inanılmaz:

Bu adam iyi keşke gelse

3
0
yanıtYanıtla
gerçek bu..:

yalancı medya cimbom bir deliye mi kaldı. . ?. . bakın ayrıca cimbom için para sorunu yok. . cimbom bu ülkenin en zengin takımı. . Adanın değeri ölçülemez parayla. . Sat Araplara kaç milyon sterlin yapar. . Ama satılmasın

1
2
yanıtYanıtla
elif:

ya bırakın balotelliyi çok kaprisli gibi

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title