Haberler

İngilizlere Göre Van Persie Fenerbahçe'de Başarısız

Güncelleme:

İngiliz basını, van Persie için anket düzenlerken futbolseverlerin yüzde 72'si Hollandalı yıldızın Fenerbahçe'de başarısız olduğunu belirtti. Ayrıca van Persie için "fiyasko" damgası vuruldu.

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Robin Van Persie, Hollanda Milli Takımı'nda da yedek oturunca tartışmalar iyice alevlendi. Tecrübeli forvetin kariyerinin sıkıntıda olduğu hem İngiltere hem de Hollanda'da gündeme getirildi.

ANKETTE BAŞARISIZ SONUCU ÇIKTI

İngiliz Daily Mirror gazetesi 32 yaşındaki golcü için özel bir anket yaptı. Gazetenin internet sitesinden 'Van Persie Fenerbahçe'de başarılı mı?' sorusu yayınlandı, yüzde 72 'Hayır' cevabı alındı. Ayrıca, İngiliz taraftarlar, van Persie için fiyasko transfer yorumunda bulundu.

"TOPA ZAR ZOR DOKUNABİLDİ"

Hollanda'nın efsane futbolcuları Johan Cruyff ve Pierre Van Hooijdonk da yıldız futbolcunun yedek kalmasını tartıştı. Cruyff, Van Persie'nin Kazakistan maçında son 5 dakika oyuna alınmasını değerlendirerek, "Topa zar zor dokunabildi. Bunu görmek gerçekten üzücü." dedi.

HOOIJDONK: MİLLİ FORMAYI BIRAKIR

Van Hooijdonk ise sarı-lacivertli futbolcunun milli takıma veda edeceğini belirterek, "Bence Kazakistan'da 100. maçı diye oyuna alındı. Çek Cumhuriyeti maçında yine yedek olur. Eğer Hollanda, Fransa'da olamazsa zaten milli formayı bırakır." diye konuştu.

VAN PERSIE: EN İYİ DÖNEMİM

Hollanda Milli Takımı ve Fenerbahçe'de yedek kalan Robin Van Persie, kariyerinin en olgun dönemini yaşadığını söyledi. Hollanda basınına konuşan Van Persie, "Hiçbir olayın beni yolumdan döndürmesine izin vermem. Kariyerimin en iyi dönemini geçiriyorum. Mental açıdan en iyi dönemim diyebilirim. Gençken böyle durumlarla baş edemezsiniz, ama şu an tecrübelerim benim rehberim oldu." dedi.

SİNİR KÜPÜ VAN PERSIE

Hollanda'nın yeni yıldızı gözüyle bakılan Manchester United'lı Memphis Depay ile idmanda sert bir tartışmaya giren van Persie'nin yaşadığı olayı Hollanda'nın Teknik Direktörü Danny Blind de dünkü basın toplantısında doğruladı. Blind, "İki oyuncu konuşarak meseleyi çözdü." diyerek olayın tatlıya bağlandığını söylerken, olayın idmandaki bir pas konusunda çıkan anlaşmazlıktan kaynaklandığı öğrenildi. Buna karşın Hollandalı gazeteciler meselenin özünde van Persie'nin milli takımda yedek kalmaktan memnun olmamasının yattığı yönünde yorumlar yaptı. Fenerbahçeli yıldız oyuncu, Kazakistan karşısında 87. dakikada oyuna girmiş ve sadece 3 dakika sahada kalmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Robin Van Persie Johan Cruyff Fenerbahçe Hollanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title