Haberler

İngilizler, Ramsey'in Fantastik Golünü Konuşuyor

Güncelleme:

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'e 4-1 yenilerek Avrupa'ya acı bir şekilde veda ederken Aaron Ramsey'in 30 metreden attığı fantastik gol geceye damga vurdu ve İngiliz basınında geniş yankı uyandırdı.

FANTASTİK GOLÜN HIZI ÖLÇÜLDÜ

Daily Mail'de yer alan haberde; Galli yıldızın yaklaşık 30 metreden mükemmel bir vuruşla Sinan Bolat'ı avladığını hatırlatılırken golün 30 metreden atıldığını ve Şampiyonlar Ligi'nde gecenin en güzel golü olduğu vurgulandı. Ramsey'in sol ayağıyla saatte 85 kilometre hızla vurduğu ve topun oyuncunun ayağından çıktıktan 1,1 saniye sonra filelerle buluştuğu belirtildi.

KALECİ BİLE GOLE ŞAŞIRDI

Ayrıca Ramsey'in golünde Arsenal'in Fransız kalecisi Wojciech Szczesny bile şaşırdı. Diğer kaleden golün oluş şeklini ve Ramsey'in ayağında roket gibi çıkan füzeyi izlerken şaşkınlığını gizleyemeyen Fransız kalecinin yüz şekli ve mimikleri habere konu oldu.

"YILLAR BOYUNCA BÖYLE BİR GOL GÖRMEDİM"

Sky Sport yorumcusu ve Arsenal'in eski yıldızı Paul Merson, "Futbol oynadığım ve izlediğim yıllar boyunca böyle bir gol görmedim." dedi.

"KARİYERİMDEKİ EN İYİ GOLDÜ"

Ramsey ise maçtan sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Grubu geçtik ve kura çekimini sabırszılıkla bekliyorum. İkinci golüm kariyerimdeki en iyi goldü." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aaron Ramsey Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

konya 42 Mobil-ANDROID:

avrupa ya gidemeyen itler düşünsün

6
8
yanıtYanıtla
mmmobilWeb@haberler.com:

Tcvuze ugradık

5
1
yanıtYanıtla
vatanseverMobil-ANDROID:

Siz gol görmemişiniz galatasaray şike bahçe yaz sineijder nası koyuyo gör belki bidaha göremezsiniz hem sağdan hem soldan dünyada böle goller olmamış n.k.f.v.a.s

0
2
yanıtYanıtla
SABIR TAŞI:

Bu maç sonucu bize şunu gösterdi ki, problem Teknik Direktörlerde değilmiş!. . Neymiş sorunumuz? Tabii ki Türk Futbolu, futbolcusu ve futbol anlayışımız!. . Tarzımız, stilimiz, çalışma taktiklerimiz velhasıl her şeyimiz yetersiz!. . Bireysel suçlu aramayın!. . Fatih TERİM bunun böyle olduğunu bildiği için gitti!. . Çare: . . . . . . ?. . . .

1
0
yanıtYanıtla
Hakki:

Onlar mest oldu ben abdset aldım ağa o neydi öyle

1
0
yanıtYanıtla
vatanseverMobil-ANDROID:

Bizde bütün pozisyonları ayı volkan da denedik ;))) on numara muamelesi var anca 2 gidebildik

1
0
yanıtYanıtla
konyalı:

eee ne değişti, muslera yoktu, sinan vardı, prandelli yoktu hamza vardı, yine 4 oldu. . . aysal cinconun kimyasını bozmuş, asla düzelemez. . .

1
0
yanıtYanıtla
esmersonerMobil-ANDROID:

bazı İngiliz köpek Lee var fazla yalamayin

0
1
yanıtYanıtla
reis:

o şuta gol demek yanlış olur, burağın abur cubur goleriyle bir farkı olmalı, o olsa olsa gol değil BAZUKA dır. . . .

1
0
yanıtYanıtla
heh:

fenerin de 0 cekme rekoru var uefa da unutmayin

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title