Haberler

İngiliz Prensinin Eşi, Nasırlı Ayaklarıyla Ülkede Gündem Oldu

Güncelleme:

Güzelliği ve bakımlı haliyle bütün otoritelerin takdirini kazanan İngiliz kraliyet ailesinin en gözde üyesi Kate Middleton, en feci haliyle objektiflere takıldı.

Kocası Prens William ile birlikte Hindistan gezisinde bulunan Middleton şıklığı ve güzelliğiyle her zamanki gibi göz dolduruyor. Özellikle de gittiği ülkenin yerel çizgilerini yansıtan kıyafetleri büyük beğeni topluyor. Ama Prens William ile birlikte gittiği Gandhi Smiriti Müzesi'nde geleneklere uyup ayakkabılarını çıkarınca bakımlılık abidesi gibi görünen Middleton'ın en zayıf noktası da ortaya çıktı.

AYAKKABILARINI ÇIKARINCA GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Müze gezintisi sırasında bir ara Prens William da Kate Middleton da ayakkabılarını çıkarıp çimlerin üzerinde yürüdüler. O gün ten rengi ince topuklu ayakkabılar tercih eden Middleton'ın ayaklarının ne kadar da şiş olduğu gözler önüne serildi önce. Fakat sonra daha kötü gerçekler de ortaya çıktı.


NASIRLARI GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Uzun süre yüksek topuklu ve dar ayakkabı giymekten Düşes'in baş parmağının şeklinin bozulduğu da ortaya çıktı. Üstelik yine aynı sebepten Middleton'ın ayak parmaklarının yamulmaya başladığı da gözler önüne serildi. Düşes'in ayaklarındaki nasırlar da gözden kaçmadı.


HAYRANLARI İKİYE BÖLÜNDÜ

Bu durum da Kate Middleton hayranlarını ve takipçilerini ikiye böldü. Bazıları Düşes'in doğal olmayı sevdiği için pedikür yaptırıp oje ya da parlatıcı kullanmadığını savundu.


Bazıları da bakımlı olmak için oje sürmenin zorunluluk olmadığı ama eğer bir insan böyle bir gezide ayakkabılarını çıkaracağını biliyorsa buna göre bakımlı olması gerektiğini ileri sürdü.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kate Middleton Prens William Gandhi Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

erciyes:

haydi prenses hindistan da tuvalet olmayan tenekeden yapılmış konduları ziyaret. sömürge sonucu sefalet yokluk. .

11
2
yanıtYanıtla
...:

sürekli o topuklularla kim yürüse öyle olur, çok normal. . hiç te zayıflık falan değil. .

6
1
yanıtYanıtla
zaza12-61:

bence daha doğal ve organik :)) zengin olduğu halde estetik etmiyor helal

5
2
yanıtYanıtla
Adanalı:

niye prenses de insan değil mi?oda can vermeyecek mi?neyin haberi bu?

7
0
yanıtYanıtla
servet...:

pardon tek farkla insan. . . kim bilir ne masajlar yapılıyor saraylarına dönünce bize de gelsin katır tırnakları. . .

5
1
yanıtYanıtla
Volkan Demirel:

Size ne elalemin karısının ayaklarından. Bir çok kadın ve kızın topuklu giyeceğim sevdasıyla ayaklarının girdiği hal bu. Sanmayın hepsinin ayakları dört dörtlük. Serçe parmağını aldıran sırf bazı ayakkabıları giymek için. O yüzden fazla şeaapmamak lazım.

5
1
yanıtYanıtla
Şu kız:

bugün bu hallere düşeceğini bilse prens ile karşılaştığı an yönünü değiştirirdi. . .

2
2
yanıtYanıtla
hanedan saçmalığı:

kral, kraliçe, prenses, padişah, sultan. . hepsi insan. Eski devirlerde insanların cehaletinden, acziyetinden faydalanıp biz kutsalız, biz efendiyiz, soyluyuz falan diye çıkmış açıkgözlerden başka bi şey değiller. Bu hanedan saçmalıkları artık tamamen kaldırılmalı ortadan. Kimse kimseden üstün değil.

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın rizeli:

ham maddesi sonuçta toprak

4
0
yanıtYanıtla
NİNO:

Dersin tarlada çalışmış. :)))))))))

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title