Haberler

İngiliz Politikacıdan Bakan Elvan'a Hakaret

Güncelleme:

Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu'nun İngiliz üyesi Andrew Duff, Twitter üzerinden Bakan Elvan'a "Bu adam belli ki aptal." dedi!

Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu’nun İngiliz üyesi Andrew Duff, Twitter üzerinden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı'na hakaret etti, Duff, Bakan için "Bu adam belli ki aptal." diye yazdı. Daha sonra da bunu fark edip mesajını düzeltti.

Duff Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın Türkiye'nin kendi alan adresini oluşturmayı düşünebileceği ve www yerine ttt gibi bir sistemin kurulacağı önerisini Twitter'dan paylaşırken önce Bakan Elvan'a hakaret etti.

ÖNCE "APTAL", SONRA "DEĞİL"

Duff daha sonra bunu fark edip hemen düzeltti ve aynı mesajı bu sefer "Bu adam belli ki aptal değil" ifadeleriyle paylaştı. Ancak Duff'ın yaptığı bu gaf, çoktan internet takipçilerinin dikkatini çekti.

AB BAKANI İLE DE GERGİNLİK YAŞAMIŞTI

Duff geçtiğimiz günlerde AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'yla da internet üzerinden gerginlik yaşamıştı. Duff, Avrupa Komisyonu’nun Genişlemeden Sorumlu Komiseri Stefan Füle’yi de dahil ederek paylaştığı bir tweet'te “Türk AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu beni Gülen tarafından satın alınmakla suçladı. Şüphesiz bunu daha sonra kanıtlayabilir” diye yazmıştı.

Duff, Çavuşoğlu'nun kendisinden özür dilemesini ya da bir açıklamada bulunmasını istemişti. Toplantıda konuşan Çavuşoğlu ise Duff'ın tweet'ine "Andrew Duff, size bunu böyle iletenler yalan söylemişler. Kimseyi de suçlamam mümkün değildir." sözleriyle yanıt vermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Mevlüt Çavuşoğlu Twitter Türkiye Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı?
500

Yorumlar (7)

SONMESAJstarcepsalih@hotmail.com:

bu adama birilerinin haddini bildirmesi lazım

7
6
yanıtYanıtla
K R G Lidriskorogluu@gmail.com:

BURADA INGILIZIN BIR HINLIGI VARDIR.TERSI DOGRUDUR.DEMEK BAKAN DOGRU YOLDADIR.

7
4
yanıtYanıtla
alperengurzick1@gmail.com:

adam doğru söylemiş. Elvan daha www nin ne anlama geldiğini bile bilmiyor sallıyo öyle küçük beyniyle. Sonrada yalanlıyorlar ttt muhabbettini. yok yle bir şey diyorlar.

5
6
yanıtYanıtla
kurt beyerdal_66_06@hotmail.com:

alışmışlar sömürmeye kendilerine kafa tutanı sömürüye son diyene aptal diyolar şşşşşşşşşşş...

4
1
yanıtYanıtla
SUATYOZCUmercurysuat@gmail.com:

BAZILARI SAVAŞI ÇOK SEVİYOR MELEK SAVAŞ YANLISI DEĞİLDİ,BİR DERDİN VARSA GİT ONA SON MEMOLİCİĞİM

0
0
yanıtYanıtla
SUATYOZCUmercurysuat@gmail.com:

MEMOLİCİĞİM ,BABAN SANA GERİ ZEKALI DİYOR BEN NEYAPİMSAVAŞ ÇIKSAYDI TC YENİLSEYDİ HOŞUNA MI GİDECEKTİ.....TAMAM TEŞEKKÜR ETMEYİN,BARİ YERİN DİBİNE SOKMAYIN.....BİR DERDİN VARSA GİT MELEĞE SOR....CİCİM BENİM ....MEMOLİCİĞİMMM

0
0
yanıtYanıtla
SERT TAŞLIates.lokman@gmail.com:

Orijinal da olsa, modifie olsa her iki mesaj da, anlam bakımından aynı kapıya çıkar. Biz keskin köşeleri yontarak, herkesin kalıbına göre kaftan biçmek, neredeyse imkansızdır diyelim. Kimini kalıbı düzgün ve temizdir, her şey yakışır: Kiminin ki de, yaşamakta olduğumuz, siyasi, hukuki, adli işlerimiz gibi, eğri-büğrüdür, işte o zaman, meslek erbabının işi zordur...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title