Haberler

İngiliz Model Sanders'in Makyajsız Fotoğrafları, Takipçilerini Kaçırdı

Güncelleme:

Instagram'da on binlerce takipçisi bulunan İngiliz model Stina Sanders, paylaştığı 'makyajsız' fotoğrafların ardından takipçilerinin önemli bir kısmını kaybetti.

İngiltere'de yayımlanan bir gazete, Sanders'tan sosyal deney yapma amacıyla sıradan fotoğraflarını paylaşmasını istedi.

Stina Sanders, günlük hayatından sıradan ayrıntıları paylaşınca takipçilerinin sayısı 122 bine düştü.

BİN TAKİPÇİSİ KALDI

Sanders'ın söylediğine göre bu tür fotoğraflar paylaşmaya başladığı dördüncü gün takipçileri birer birer azalmaya başladı.

Sonunda da toplam bin kadar takipçisi Sanders'ı "terk etti."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

semra:

Gerçekten çok farklıymış ama ne gerek var bi cepeyi boyayacak kadar boyayi yüzüne sürmesine bence her kadinin doğal hali daha guzeldir boş ver tAkipçileri

11
1
yanıtYanıtla
semra:

Ben dugun günüm hariç hayatimda hiç makyaj yapmadim guzelmiyim evet eşim beni cok begeniyo ve makyajı hiç sevmiyo

yanıt0
yanıt0
VatandasMobil-IOS:

Bu ayaktan ben de kacardim. O ne la deve toynagi gibi. Yuhhh.

10
0
yanıtYanıtla
hasan:

Ne bu takip işi ya. Takip edipte noluyor? Internete alacağına, esas hayata dalsana, eşine ilgi göster!

9
1
yanıtYanıtla
heno el vırriki:

Benim bir kız arkadaşım vardı o kızda güzeldi ama boyu çok büyüktü, deve gibi geziyordu en sonda üvey kocası onu bıraktı.

2
3
yanıtYanıtla
Belçika:

Bizleri bu önemli haberden bilgilendirdiğiniz den dolayı adeta sizlere milletçe toplumca Şükran borçluyuz

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title