Haberler

İngiliz "Levant Education" Yurtdışı Eğitim Danışmanlık Firması ile Kişiye Özel Danışmanlık Ayrıcalığı

Güncelleme:

Uluslararası Eğitimin uzman ve bağımsız kuruluşu, İngiliz Levant Education Nişantaşı- Istanbul'da ücretsiz kişiye özel danışmanlık hizmeti sunuyor.

İngiliz Levant Education Group çatısı altında faaliyet gösteren Levant Education Study Abroad (LESA) dünya çapında; Yurtdışı Dil Okulu, Üniversite Yerleştirme Hizmetleri, Mesleki Dil Kursları, Lise Yerleştirme Hizmetleri ve Yaz Okulu programlarında uzman, başarılı bir kuruluştur. Levant Education, 30 farklı ülkede; İngiltere'den, Amerika'ya, Avustralya'dan Kanada'ya, Güney Afrika'dan Yeni Zelanda'ya kadar uzanan 200'ü aşkın saygın partner okul ağıyla hizmet vermektedir. İngilizce kurslarının yanı sıra 8 farklı dilde; Fransızca, İspanyolca, Almanca, İtalyanca, Çince, Japonca, Korece veya Rusça gibi egzotik dillerde eğitim veren okullarla da çalışmaktadır.

Bununla birlikte Üniversite Yerleştirme Hizmetleri Levant Education Group'un en iddialı olduğu alandır. Özellikle İngiliz , Amerikan, Kanada ve Avustralya Üniversitelerinde gerek lisans gerekse yüksek lisans alanlarında uzman olan kurumumuz, profesyonel ve deneyimli danışmanlık kadrosu ile ücretsiz danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Ayrıca Studybritishadlı web sitesi ile Birleşik Krallık içerisinde bulunan tüm Üniversitelerin Türkiye ve Orta Doğu'da tanıtım ve etkinlik çalışmalarını yürütmekte olan firmamız, bu üniversitelerin lisans ve yüksek lisans başvurularında Türk öğrencilere özel ücretsiz danışmanlık hizmeti sağlamaktadır. UK Education Tour (UK Eğitim ve Kayıt Günleri) 'nin de sahibi olan Levant Education Group her yıl düzenlediği etkinlikler ile en iyi İngiliz üniversitelerini Türk öğrenciler ile buluşturmaktadır. Bu üniversitelere eksiksiz, hızlı ve güvenli başvuru için tercih edilecek en doğru adrestir.

Yurtdışında bulunan ve dünya çapında saygın liseler "boarding schools" ile çocuklarının yurtdışında eğitimine devam etmesini ve dünyanın en iyi üniversitelerine yerleşmelerini sağlamak isteyen ailelere özel danışmanlık hizmeti sağlamaktadır.

STM Star Awards Ödülü

Levant Education Study Abroad kuruluşunın hemen ardından eğitim sektörünün en prestili ödülü STM Star Awards'e aday gösterilmiştir. "The New Agency 2014" kategorisinde dünya genelinde aday gösterilen Levant Education, başarısını sahip olduğu deneyimli ve profesyonel eğitim kadrosu ile dünya genelinde partneri olduğu kaliteli dil okulları, saygın üniversiteler ve liselere borçludur.

Uluslararası Deneyime Sahip Uzman Ekibimiz

Levant Education için ön planda kişisel ve detaylı danışmanlık hizmet anlayışı gelmektedir. Ekibimiz partner okullarımızı ve üniversitelerimizi düzenli olarak ziyaret edip, dünyanın farklı noktalarında uluslararası eğitim alanında düzenlenen oldukça önemli konferanslara & workshoplara katılmaktadırlar. Aynı zamanda Danışmanlarımızın kendileri de Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Kanada, Almanya gibi farklı ülkelerde eğitim aldıkları için, müşterilerimizi yönlendirirken ihtiyaç duyabilecekleri konuları ve gereksinimleri bilerek profesyonel ve eksiksiz bir hizmet sağlamakta, kısaca kendi deneyimlerini çalışma hayatlarında sürekli olarak kullanmaktadırlar. Levant Education ekibinin geniş kapsamlı olarak sunduğu hizmetlere örnek olarak, yurtdışı dil okulu, üniversite seçme ve yerleştirme, lise seçimi ve yerleştirme, yaz okulu, konaklama ve transfer hizmetleri, profesyonel vize danışmanlığı, uçak bileti, sağlık sigortası vb . gibi farklı alanları verebiliriz.

Levant Education Yurtdışı Eğitim Danışmanlık ile yurtdışı eğitime katılmak isteyenlere sunulan garantiler;

  1. ÜCRETSİZ kişiye özel danışmanlık
  2. EN DÜŞÜK ÜCRET- Tercih edeceğiniz programa özel en düşük ücret garantisi
  3. ÖZEL İNDİRİM AVANTAJLARI- Tercih edeceğiniz okullarda uygulanan özel indirimli fiyatlardan yararlanma imkanı
  4. Ücretsiz kayıt işlemleri, vize başvurusu, konaklama, uçak bileti ve havalimanı karşılama organizasyonu.
  5. REFERANSLAR Programa katılmış diğer öğrencilerin görüşleri ve referansları.
  6. DENEYİM- Toplamda 25 yılı aşan uluslaraarası eğitim sektörünün en deneyimli kadrosuna sahip Levant Education Study Abroad desteği
  7. STM STAR AWARDS- Uluslaraarsı eğitim sektörünün oscarı STM star Awards "The New Agency 2014" adaylığı
  8. KESİNTİSİZ DESTEK- Program bitene kadar yurtdışında kalacağınız sürede her türlü ihtiyacınız için yüzde yüz kesintisiz destek hizmeti .

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nişantaşı İstanbul Star Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title