Haberler

İngiliz Kilisesi Dünyanın En Tanınmış Ateisti İçin Dua Ediyor

Dha DIŞ HABER –

– İngiliz Kilisesi, geçen hafta Avustralya'da kalp krizi geçiren dünyanın en tanınmış ateistlerinden evrim biyoloğu İngiliz profesör Richard Dawkins için "Dualar Dawkins ve ailesi için" tweetini attı. Kilisenin twitter paylaşımından sonra bir çok kişi sosyal medyada kilisenin dünyaca tanınmış din eleştirmeni Richard Dawkins ile alay edip etmediğini sorgulayan paylaşımlarda bulundu.

Sosyal paylaşım sitelerindeki paylaşımlar üzerine web sayfasından bir açıklama yapan İngiliz Kilisesi, kilisenin twitter hesabından atılan tweetin basit bir duadan ibaret olduğu belirtilerek "Bunun tartışılacak bir tarafı yok. Kilise son aylarda Paris olaylarından sonra ve Kraliçe Majesteleri'nin 90. yaş gününde olduğu gibi paylaştığı bir çok dua mesajı kilisenin tweet akışında yer almıştır. Cuma akşamı da Profesör Richard Dawkins'in kalp krizi geçirdiği haberi ile ilişkili 'Dualar Dawkins ve ailesi için' tweeti atılmıştır " denildi.

Evrim biyoloğu İngiliz profesör Richard Dawkins Avustralya ve Yeni Zelanda'da bir dizi konferanslar vermek üzere Avustralya'da bulunuyordu. 28 Şubat'ta konferans vereceği Sidney Opera House'tan yapılan açıklamada Dawkins'in geçirdiği kalp krizinden sonra tümüyle iyileşmekte olduğu duyuruldu. - Arslan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avustralya Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title