Haberler

İngiliz Gazeteci: Mesut Özil Mekke'de Bile Kendine Boş Alan Yarattı

Güncelleme:

İngiliz gazeteci Jonathan Liew, Mesut Özil'in Mekke'deki fotoğrafını yorumladı, bu sezonki performansına dikkat çekerek "Mekke'de bile kendine boş alan yarattı." dedi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal forması giyen Mesut Özil'in saha içi performansı kadar saha dışında yaptıkları da herkesin dilinde. Öyle ki İngiliz gazeteci Jonathan Liew, Mesut'un Kabe'de çekilen fotoğrafı hakkında ilginç bir yorumda bulundu.

"KENDİNE BOŞ ALAN YARATTI"

Kutsal mekanda, Kabe'nin önünde poz veren Mesut Özil'in etrafında az sayıda kişi olması gazete Liew'in gözünden kaçmadı. Dünyanın en kalabalık yerlerinden birisi olan Kabe'de boş bir yer bulan Mesut'un futbolculuğuna da gönderme yapan Liew şu tweeti gönderdi:

"Bu fotoğrafta en beğendiğim şey, dünyanın en kalabalık kutsal yerlerinden birisi olan Mekke'de bile Özil'in kendine boş bir alan yaratmış olması"

WENGER'İN DEĞİŞMEZLERİ ARASINDA

Bu yorum kısa sürede yüzbinlerce kişiye ulaşırken sosyal medyada da günün en çok paylaşılan içeriği oldu. Arsenal forması ile formda bir dönem geçiren Mesut Özil takımıyla bu sezon 8 maça çıktı. 2 gol atan Mesut henüz asist yapamasa da takımın orta sahasında oyunu yönetmesi ile Wenger'in vazgeçilmezleri arasına girdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mesut Özil Mekke Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title