Haberler

İngiliz Futbolcu Jack Wilshere: "İyi Bir Takıma Karşı Güzel Bir Sonuç Aldık"

Sercan SAPANATAN - MANCHESTER / DHAİngiltere Milli Takımı oyuncularından Jack Wilshere, Türkiye maçı sonrası yaptığı açıklamada, "İyi bir takıma karşı güzel bir sonuç aldık" dedi.

Sercan SAPANATAN - MANCHESTER / DHA

İngiltere Milli Takımı oyuncularından Jack Wilshere, Türkiye maçı sonrası yaptığı açıklamada, "İyi bir takıma karşı güzel bir sonuç aldık" dedi.

Yaşadığı sakatlıklar sonucu bu sezon Arsenal ile sadece 3 Premier Lig maçına çıkabilen İngiliz oyuncu, en son geçen yıl Haziran ayında Slovenya maçında formasını giydiği İngiltere Milli Takımı ile yaklaşık 1 yıl sonra ilk kez Türkiye'ye karşı oynayarak milli takıma geri döndü.

Jack Wilshere geçen sakatlığı ve İngiltere Milli Takımı'na yaptığı geri dönüş ile alakalı durumu, "Kendimi iyi hissediyorum. Roy Hodgson'ın bana güvenip beni bu turnuva kadrosuna dahil etmesi çok güzel bir durum. Amacım milli takım ile başarılı bir turnuva geçirmek" şeklinde yorumladı.

Türkiye'yi 2-1 yendikleri karşılaşma için de değerlendirmelerde bulunan 24 yaşındaki ortasaha oyuncusu, "İyi bir takıma karşı güzel bir sonuç aldık. Sonuçta 13 maçtır yenilmeyen bir takımla oynadık. Şampiyona yaklaşıyor ve bizim aldığımız her galibiyet daha da moralli olmamızı sağlıyor. İyi bir oyun ile galip geldik" ifadelerini kullandı.

Son 2 aydır antrenmanlara çıktığını hatırlatan Jack Wilshere, "Bu sezon henüz daha 90 dakikalık maçım yok. Zaten son 2 aydır antrenman yapıyorum ama her maç daha iyiye gidiyorum. Umarım bu şekilde devam ederim ve iyi bir turnuva geçiririm" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jack Wilshere Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title