Haberler

İngiliz Diş Hekimi, 467 Otomobillik Koleksiyonunu Satış Çıkardı

Güncelleme:

25 yıldır kazandığı paraları arabalara yatıran İngiliz diş hekimi James Hull, 467 klasik otomobil ve 300 de pedallı minyatür otomobil içeren koleksiyonunu satışa çıkardı.

Tam bir otomobil hastası olan İngiliz diş hekimi James Hull, ülkede ilk kez kurulan diş kozmetiği şirketinin de sahibi. Bu şirketi aracılığıyla dişlerin kaplanması ve beyazlanması hizmeti veren Hull, kısa sürede şehrin birçok yerine klinik açarak vatandaşlara hizmet veriyor. Açtığı kliniklerden elde ettiği gelirle ülkenin en zenginleri arasına girmeyi başaran Hull, araba koleksiyonuyla görenlerin ağzını açık bırakıyor.

TOPTAN SATIN ALACAK BİR ALICI ARIYOR

James Hull, 467 klasik otomobil ve 300 de pedallı minyatür otomobil içeren koleksiyonunu 100 milyon sterline satışa çıkarttı. Çılgın İngiliz, koleksiyonunu toptan satın alacak İngiliz bir alıcı çıkana kadar bekleyeceğini belirtti.

Hull'un koleksiyonunda geçmişte ünlü şarkıcı Elton John tarafından kullanılan bir Bentley ve 4 milyon dolar değerinde nadir bulunan bir Jaguar Type-D de bulunuyor.

İşte o koleksiyondan kareler;





Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (14)

XXL:

Dibim düştü lannnnnnnnnnn. Klasikçiler için hazine yatıyor orada. Bunlar para ile bile ölçülemez. Hastası bunların karşısına oturup sadece motor sesini dinleyip çayını yudumluyor.

6
2
yanıtYanıtla
Erkan Mobil-ANDROID:

Turan saçmalamışsın. Akpye oy verirsek ülke bölünmeye doğru gidecek asıl.. Oylar Mhp'ye.. Türklük için, Turan için, gerçek Müslümanlık için tek seçim MHP..

4
3
yanıtYanıtla
osmanlı tokadı:

diş hekimin maaşı ne kadarki bu kadar arabayı alabilmiş anlamış değilim. . . . .

0
2
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

ben aliyim ha ha ha

0
2
yanıtYanıtla
BRUKSEL:

MUSTERININ FATURASINI KABARTIP PARAYI SIGORTADAN CEKMISTIR, SEN DISCIMISIN FABRIKATORMU

2
0
yanıtYanıtla
s1234s12432:

bu kadar maaşı olurmu yazmışsınızda orada bir doktorun maaşı en düşük rütbede 9 bin sterlinden başlıyo onuda geçtim burada 150 bin liralık aractan ingilterede 6 tane alırsınız ;)

2
0
yanıtYanıtla
hanoMobil-ANDROID:

ingilizler boştan yere Türkiyede dişlerini yaptirmiyorlar ingiltere tam bir kazık. adamın yaşantisindanda belli. araçlar ucuz orda ama yinede sayı olarak cok

1
0
yanıtYanıtla
Bir zatMobil-ANDROID:

dünyada herkese yetecek kadar mal mülk var ama birileri buna engel oluyor

0
1
yanıtYanıtla
bydoğru:

buda ingiliz paralelci belkide

1
0
yanıtYanıtla
Keste gel:

Bu nasil dis hekimiymis, O Kadar altin dis sökmüs satmis galiba. Fil disi

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title