Haberler

İngiliz Damat Evlenirken Gözyaşlarını Tutamadı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Damadın ağlaması

Nikah töreni merasimi İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan çift, hayatlarını Muğla'nın Marmaris ilçesinde gerçekleştirilen nikah töreniyle birleştirdi.

İngiliz Gemma Louise (22) ve Luke Anthony (21), evlenmek için Muğla'nın Marmaris ilçesini seçti. Marmaris sahilinin eşsiz güzelliğinde evlilik yeminlerini etmek isteyen çifti aileleri ve yakın dostları da yalnız bırakmadı.

Uzunyalı mevkisindeki bir otelin sahiline kurulan özel platformda nikahları kıyılan genç çiftin heyecanları gözden kaçmadı. Damat Luke Anthony'nin gelini beklerken gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Marmaris Belediyesi nikah memurlarından Mahmut Mengilli'nin kıydığı nikahın ardından çift kendi yeminlerini de etti. Yerli ve yabancı turistlerin de ilgiyle izlediği nikahın ardından gelin ve damat, deniz kenarında bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. İngiliz çift, Marmaris'te olmaktan çok mutlu olduklarını, güzel bir havada evlendikleri için çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Nikah memuru Mengilli de yazın gelmesiyle yabancıların nikah sayısında artış olduğunu, her yıl 50'ye yakın çiftin Marmaris'te nikahlarını kıydığını bildirdi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Londra Muğla Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title