Haberler

İngiliz Basını Işid'e Katılan 5 Futbolcuyu Konuşuyor

Dha DIŞ HABER - Daily Star'ın manşeti: "5 futbol yıldızı gizli cihatçı" İngiltere'de yayımlanan Daily Star gazetesi, birinci sayfadaki "5 futbol yıldızı gizli cihatçı" manşetli haberinde, İngiltere'den IŞİD'e katılmak için Suriye'ye giden 5 futbolcunun baş kesen Cihatçı John ile ilişkilerinden şüphe edildiğine dikkat çekti.

Dha DIŞ HABER -

Daily Star'ın manşeti: "5 futbol yıldızı gizli cihatçı"

İngiltere'de yayımlanan Daily Star gazetesi, birinci sayfadaki "5 futbol yıldızı gizli cihatçı" manşetli haberinde, İngiltere'den IŞİD'e katılmak için Suriye'ye giden 5 futbolcunun baş kesen Cihatçı John ile ilişkilerinden şüphe edildiğine dikkat çekti.

Güvenlik görevlilerinin söz konusu futbolculardan birinin Arsenal ile ilişkisi olmasından ve infazlara karıştığından korktuklarına değinen gazete, Arsenal'de denenmek üzere antrenman yaptığı sanılan Celso Rodriguez da Costa'nın (28) şüpheli futbolculardan biri olduğunu yazdı. Haberde bu futbolcuların Cihatçı John'un baş kesme infazlarını videoya aldıklarından şüphelenildiği belirtildi. Celso Rodriguez ve kardeşi Edgar (34) ile aynı Cihatçı hücrenin üyesi olduğu iddia edildi. Futbolcuların izini süren gizli servis elemanları, Cihatçı futbolcuların Leyton ve Walthamstow'da yaşayan sonradan Müslüman olan, Suriye'ye gitmeden önce Londra'da radikalleşen Portekizli göçmenler olduğunu ileri sürdüler.

Beş zanlının da yetenekli futbolcu oldukları, birinin Sporting Lisbon'un genç takımında oynadığı öğrenildi. Sporting Lisbon'un genç akademisinde oynayan Fabio Pocas'ın (22) üç yıl önce İngiltere'ye geldiği öğrenildi. İddialara göre, şimdi Abdurrahman Al Andalus olarak bilinen Pocas, amatör ligde UK Football Finder takımında oynarken profesyonel bir takıma geçmek üzereyken ansızın ortadan kayboldu.

Eski bir katolik olan hücrenin beşinci üyesi Sandro'nun (36) ekim ayında koalisyon saldırısı sırasında öldüğü tahmin ediliyor.

Görüntü dökümü.

Daily Star'ın bugünkü manşet haberi

Haber: Faruk ZABCI - LONDRA / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Daily Star Işid Dha Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title