Haberler

İngiliz Basını: Ibrahimovic Uçakta, Manchester'a Gidiyor

Güncelleme:

İngiliz basını, Zlatan Ibrahimovic'in uçaktaki fotoğrafını paylaştı, "Manchester'a gidiyor." ifadelerini kullandı.

İngiltere Premier Lig temsilcisi Manchester United'ta Louis van Gaal döneminin sona ermesinin ardından sıcak saatler yaşanmaya başladı.

Hollandalı teknik adamdan boşalacak koltuğa Jose Mourinho'nun geçmesi beklenirken; Portekizli çalıştırıcının Londra'daki evinin önünde adeta kamp kuran İngiliz basını, ilginç karelere ulaştı.

MOU TAŞINIYOR, IBRA UÇAKTA

Jose Mourinho'nun Manchester United'taki yeni görevi için Manchester kentine taşındığını yazan ve eşyaların taşınma anını fotoğraflayan Ada basını, Zlatan Ibrahimovic'in de uçakta olduğu bir görseli ön plana çıkardı.

"MANCHESTER'A GİDİYOR"

İsveçli futbolcunun yakın arkadaşı olan Alexander Ostlund'un sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir görseli servis eden İngiliz medyası, yetenekli ismin Manchester'a uçtuğunu öne sürdü.

Daha önce Inter'de birlikte çalışan Jose Mourinho ve Zlatan Ibrahimovic ikilisinin yeni sezonda Manchester United bünyesinde yer alması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Jose Mourinho Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Ertugrul:

manchster e 5 cay i icin gitmis, ondan sonra 6S e imza atacakmis. . .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title