Haberler

İngiliz Basını: Avrupa'da Terörün Hedefinde Polis Var

Brüksel banliyösünde 2 saldırganın bir polis karakoluna saldırı yapmaya hazırlanırken öldürülmelerinin ardından, İngiliz basınında Avrupa'da aktif radikal dinci hücrelerin yeni hedefinin polis olduğu ileri sürüldü.

Brüksel banliyösünde 2 saldırganın bir polis karakoluna saldırı yapmaya hazırlanırken öldürülmelerinin ardından, İngiliz basınında Avrupa'da aktif radikal dinci hücrelerin yeni hedefinin polis olduğu ileri sürüldü.

İngiltere'de yayımlanan İ gazetesi bugünkü "Yeni Avrupa terörü komplosu polisi hedef alıyor" manşetli haberinde, polis yeni Avrupa terör komplosunu ortaya çıkartınca Belçika, Fransa ve Almanya'da saatler içinde eylem yapabilecek 27 zanlının yakalandığını, İngiliz polisinin Yahudi bölgelerindeki güvenlik önlemlerini artırdığını vurguladı.

Bu yeni terör komplosu ile Charlie Hebdo ve market baskınları arasında bir bağlantı bulunmadığına dikkat çeken İ, Belçika'daki üç saldırganın Suriye'den yeni dönen IŞİD'de savaşan 4 Belçika vatandaşı olduğunun tahmin edildiğini yazdı. Market baskınında öldürülen Amedy Coulibaly'nin silahları nasıl temin ettiğini araştıran Belçika polisinin Güney Belçika'da Charleroi şehrinde yeni tutuklamalar yaptığı öğrenildi.

"Polis en yüksek terör alarmında" manşetini atan The Guardian, İngiltere'de alarma geçirilen polisin, Belçika'daki polise karşı saldırı komplosunun ortaya çıkmasının ardından terör saldırılarının hedefi olduğuna işaret etti.

İngiliz polis şeflerinin ekstra güvenlik önlemi olarak daha çok Taser şok tabancası verilmesini istedikleri kaydedildi. Polisin sıkı korumaya aldığı Yahudi okullarında daha çok güvenlik önlemi alınacağı anlaşıldı. Polisler Yahudi yerlerine giderken çok dikkatli hareket edecekler.

The Independent gazetesi " Uçurumun kenarındaki Kıta" manşetli haberinde Avrupa'da beş ülkede düzinelerce şüpheli kişi yakalandığını, terör suçlamasıyla Stansted Havalimanı'nda uçaktan indikten sonra 18 yaşındaki bir kızın tutuklandığını ve Belçika'nın son komplonun polisi hedef aldığını açıkladığını vurguladı. Haberde, saldırganın sokaktaki polisi öldürmeyi planladığı başlık yapıldı. - Londra

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Brüksel Belçika Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title