Haberler

Ing Emeklilik'in Bireysel Emeklilik Ürünleri Artık Anadolubank'ta

ING Emeklilik ve Anadolubank arasında imzalanan protokolle ING Emeklilik'in bireysel emeklilik ve sigorta ürünleri, Anadolubank şubelerinde satılmaya başlandı

ING Emeklilik ve Anadolubank arasında imzalanan protokolle ING Emeklilik'in bireysel emeklilik ve sigorta ürünleri, Anadolubank şubelerinde satılmaya başlandı.

ING Emeklilik ve Anadolubank, banka sigortacılığında yeni bir iş birliğine imza attı. İki şirket arasında imzalanan anlaşma doğrultusunda Anadolubank, Türkiye genelindeki 116 şubesinde ING Emeklilik'in emeklilik ve sigorta ürünlerini müşterilerine sunmaya başladı. ING Emeklilik, Mavi Emeklilik Planı ve VIP Emeklilik Planı adında bireysel emeklilik ürünlerini Anadolubank aracılığıyla satışa sunacak.

ING Emeklilik Bankasürans Genel Müdür Yardımcısı Sujoy Ghosh, iki şirket arasındaki iş birliğine ilişkin düzenlenen basın toplantısında, banka kanalında büyümeye önem verdiklerini belirterek, Anadolubank ile gerçekleştirdikleri iş birliği sayesinde bankasürans kanal üretimlerini 2014 yılında büyütmeyi amaçladıklarını söyledi.

Halen 238 bin civarında olan BES katılımcı sayılarını da gelecek yıl sonunda artırmayı hedeflediklerini anlatan Ghosh, "Bireysel emeklilik sektöründeki büyüme hedefimizi 2 ayrı büyük banka kanalıyla desteklemekten ve ürünlerimizi daha fazla müşteriyle buluşturacak olmaktan oldukça memnunuz" dedi.

ING Emeklilik'in fon büyüklüğünde emeklilik şirketleri arasında 6. sırada olduğunu ve yaklaşık 1,5 milyar lira fon büyüklüğüne sahip olduğunun bilgisini veren Ghosh, "1 milyondan fazla poliçe sahibi var. 800 binden fazla müşterimiz var. 3,5 yıl içinde müşteri tabanımızı 5 kat büyüttük. Bu yıl bankasürans satışlarımızı yüzde 176 büyüttük, kontrat sayımızı yüzde 96 artırdık" diye konuştu.

Avrupa çapında 11 ülkedeki birikimlerini, Anadolubank'ın yerel tecrübesine eklediklerini ifade eden Ghosh, iki ürünle başlayan iş birliğini yakında yeni ürünlerle geliştireceklerini söyledi.

"Ülke olarak sigortacılıkta çok daha büyüyebiliriz"

Anadolubank Bireysel Bankacılık ve Sigorta'dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Taner Ayhan ise ING Emeklilik ile iş birliği yapmaktan heyecan duyduklarını dile getirerek, "Bu iş birliği sayesinde Türkiye genelindeki 116 şubemizde ING Emeklilik'in bireysel emeklilik ve sigorta ürünlerinin satışını gerçekleştireceğiz. Bu iş birliğinin, ülkemizde banka sigortacılığı alanına yeni bir soluk getirmesini umuyorum" dedi.

Türkiye'de bugün kişi başına düşen prim üretiminin yaklaşık 150 dolar seviyesinde bulunduğunu aktaran Ayhan, "Gelişmiş ülkelerde ise bu rakam 3 bin dolara kadar çıkıyor. Dolayısıyla Türkiye'de ulaşılabilecek kişi ve kurum sayısı açısından önemli bir potansiyel var. Ülke olarak sigortacılıkta çok daha büyüyebiliriz. Bunun için bankalara düşen görevler var" diye konuştu.

Taner Ayhan, Anadolubank'ın aktifinin bu yılın 9 ayında 7 milyar lira, toplam kredi hacminin 4,4 milyar lira, mevduat hacminin ise 4,3 milyar lira olduğunun bilgisini verdi.

BES'in son dönemde çok hızlı büyüme kaydettiğine işaret eden Ayhan, yakın zamanda farklı segmentasyonlar yaparak farklı ürünler çıkarmayı planladıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Ayhan ile Ghosh, ING Emeklilik ve Anadolubank arasındaki iş birliği anlaşmasını imzaladı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Anadolubank Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title