Haberler

Ing Bank'tan Kredi Alan Esnaf Geri Ödemelerine 2016'da Başlıyor

Güncelleme:

ING Bank, "Eski Köye Yeni Âdet" getiren bankacılık anlayışından yola çıkarak müşterilerini cazip ve avantajlı hizmetlerle buluşturmaya devam ediyor.

ING Bank, esnaflara özel sunduğu yeni kredi kampanyasında, KOBİ Bankacılığı müşterilerine 1.000 TL'den 50 bin TL'ye kadar krediyi şimdi kullanıp, 2016'da geri ödemeye başlama fırsatı sunuyor.

ING Bank, KOBİ Bankacılığı müşterilerinin sürdürülebilir büyüme hedeflerini paylaşıyor ve sunduğu finansal çözümlerle, esnaf ve KOBİ'lerle omuz omuza vererek KOBİ Rüya Takım'a hayat veriyor. ING Bank'ın esnafa yönelik sunduğu son finansal çözüm ise "Şimdi Al, 2016'da Öde" kredi kampanyası. ING Bank KOBİ Bankacılığı müşterileri 1.000 TL'den 50 bin TL'ye kadarki ihtiyaçları için ING Bank'tan avantajlı faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle kredi kullanabiliyor ve geri ödemelerini 2016'dan başlayarak gerçekleştiriyor.

ING Bank olarak yarınlar için yatırım yapan KOBİ'lerin hayallerine eşlik ettiklerini vurgulayan ING Bank KOBİ Bankacılığı ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Erdoğan Yılmaz, "KOBİ'lerimizle birlikte omuz omuza hareket ediyor ve onların istek ve ihtiyaçlarını dinleyerek her zaman bir adım önde olabilmeleri için çalışmalarımızı yürütüyoruz. KOBİ'lerimizin sürdürülebilir büyüme hedeflerinin ortağı olarak müşterilerimizle güçlerimizi birleştiriyor ve birlikte KOBİ Rüya Takım'ını oluşturuyoruz. Esnaflarımıza özel olarak hayata geçirdiğimiz yeni kredi kampanyamız ile yılın son çeyreğine girdiğimiz şu günlerde KOBİ'lerin ihtiyaç duydukları finansal çözümü sunmak istedik. Bu kampanyamız ile esnafımız kredilerini şimdi kullanıp 2016 yılında geri ödeme imkanına kavuşacak. KOBİ'lerimize özel kredi olanaklarımız, katma değerli ürün ve hizmetlerimiz devam edecek" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ing Bank Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title