Haberler

Yaşlı Adam İnekleri İçin Çöpten Yiyecek Topluyor

Güncelleme:

Tokat'ta yaşayan 85 yaşındaki İbrahim Yıldız, iki ineğini doyurmak için çöp konteylerinde yiyecek arıyor.

AYLIK 600 LİRA İLE GEÇİNİYOR

Tokat'ta Kaleardı Mahallesi'nde yaşayan 4 çocuk babası İbrahim Yıldız, üç ayda bir aldığı yaşlılık aylığı 600 lira ile geçinmeye çalışıyor.

ÇÖPTEN YİYECEK TOPLUYOR

Merkeze bağlı Mülk köyünde bulunan iki ineği besleyerek geçimine katkı sağlayan Yıldız, hayvanları doyurmak için ise dışarıda yiyecek topluyor.

KONTEYNERE BELİNE KADAR GİRİYOR

Eski müze yanında bulunan bir süpermarketin çöp konteynerine attığı meyve ve sebzeleri beline kadar sarkarak toplayan İbrahim Yıldız, daha sonra bunları poşet içerisine koyarak önce evine daha sonra ise köye götürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Yıldız Tokat Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

T.C ER:

EY. . PADİŞAH TAYYİP . . . . BUNLARI GÖRÜYORMUSUNUZ. . . EY. . . TAYYİBİN KÖLELERİ. . . YANDAŞ KOYUNLAR. . . MUTLUMUSUNUZ. . . . .

2
0
yanıtYanıtla
BÜLENT YILMAZ:

Gerçekten ihtiyaç sahibi insanlar dilenmiyorlar. Zorda olsa hayat şartlarını zorlayarak geçimini sağlamaya çalışıyorlar. Allah yardımcıları olsun. Devletin bu tarzdaki insanları gizli olarak tespit edip yardım etmesi yerinde olur. Suriyeliler konusuna gelince insanlar zaten türkçe dili bilmiyorlar. Onlarada en azından ülkelerinin kaderi belli olana kadar elimizden geldiğince yardımcı olmalıyız. Unutmayalım dün onlarda bu durumda değillerdi. Yarın aynı durum bizim başımıza da gelebilir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title