Haberler

İnek' Cinayetinde Komşusunu Öldüren Sanığa 25 Yıl Hapis

Zonguldak’ta geçen yıl bahçeye inek girmesi sebebiyle, komşusu Bakiye İntepe (53) ile aralarında çıkan bıçaklı kavga sonucu komşusunu bıçaklayarak ölümüne sebep olan tutuklu sanık Nevim K.’nin (47) yargılaması tamamlandı.

Zonguldak'ta geçen yıl bahçeye inek girmesi sebebiyle, komşusu Bakiye İntepe (53) ile aralarında çıkan bıçaklı kavga sonucu komşusunu bıçaklayarak ölümüne sebep olan tutuklu sanık Nevim K.'nin (47) yargılaması tamamlandı. Kasten adam öldürme suçundan son kez hakim karşısına çıkan tutuklu sanık, 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Zonguldak Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanık Nevim K. (46) hazır bulundu. Müebbet hapis istemiyle yargılanan Nevim K., 'kasten öldürme' suçundan yargılandığı davada son kez hakim karşısına çıktı. Mahkemede söz alan tutuklu sanık Nevim K.'nin avukatı; olayın kendiliğinden (spontane) geliştiğini ve olayda müvekkilinin öldürmeye yönelik bir kastının bulunmadığını söyledi. Son sözü sorulan tutuklu sanık Nevim K. ise "Daha önce bu tür kavgalar yaşıyorduk. Ama sonralarında barışıyorduk. Olay günü de beni çağırmıştı. Ben de barışacağımız ümidiyle sevinerek evinin önüne gitmiştim. Böyle olmasını istemezdim. Pişmanım sayın hakimim" dedi. Tutuklu sanığın duruşma boyunca ağladığı görüldü.

Mahkeme ise olayın hayatını kaybeden Bakiye İntepe'nin evinin önünde meydana gelmiş olması, Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporla birlikte sanığın kasten öldürme suçundan sorumlu tutulması gerektiği, haksız tahrik hükümlerinin uygulanmasını gerektirecek bir nedenin bulunmadığı nedeniyle sanığın müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi. Ancak sanığın yargılama aşamasındaki tutumları, eyleme ilişkin ikrarları göz önünde bulundurularak cezasının 25 yıla indirilmesine karar verildi.

Olay günü

Olay, 7 Ekim 2015 tarihinde Alaplı ilçesi Aşağıdoğancılar köyünde meydana geldi. İddiaya göre, Alaplı'ya bağlı Aşağıdoğancılar köyü Tekke Mahallesi'nde komşu olan Bakiye İntepe (53) ile Nevim K. (46) arasında inek yüzünden çıktığı iddia edilen tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü.

Kavgada Bakiye İntepe boynundan yaralanırken, Nevim K. ise karnından yaralandı. Yaralılar, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Alaplı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bakiye İntepe yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Alaplı İntepe 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title