Haberler

İnegölspor Topbaşı Yaptı

Spor Toto 2'nci Ligi takımlarından İnegölspor, 2016-2017 Futbol Sezonunu tesislerinde düzenlediği törenle açtı.

Yönetim Kurulu üyelerinin tam kadro katıldığı açılış törende dua edildi, ardından kurban kesildi. Bordo beyazlı futbolcular, daha sonra teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde sezonun ilk çalışmasını yaptı.

Sezon açılışına katılan taraftarlarda yaptıkları tezahüratlar ile teknik heyet ve futbolculara moral verdi. Sezon açılışında konuşan İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı, şunları söyledi:

"BİRLİK VE BERABERLİK YILI OLSUN"

"Geçtiğimiz günlerde ülkemizde bir kalkışma hareketi oldu. Bu son derece bizi üzdü. Herkesi bu çatı altında, tribünlerde görmek istiyoruz. Bugün 2016-2017 futbol sezonun için topbaşı yaptık. Değerli hocamız ve ekibindeki arkadaşlarımızla fubolcularımıza yeni sezonun camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz."

"İSTEDİĞİMİZ OYUNCULARI ALDIK"

Teknik direktör Osman Özdemir ise, "İmzayı attığımız gün, oyuncular ve teknik kadroyla  kulübün ve bu şehrin parçası olduk. Bütün şehir el ele gönül gönüle verirsek, bu başarıya hep birlikte imza atabiliriz. İnşallah sezon içerisinde de bu alınan oyuncuların performansı, başarısı sonuçlara yansır. İstediğimiz işi hallederiz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

- İnegölbursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnegölspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title