Haberler

İnegölspor Teknik Direktörü Yıldırım: Alınan Her Puan Değerli

Güncelleme:

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta ilk deplasman seferinde grubun şampiyonluk adaylarından Ankaragücü ile karşı karşıya gelen İnegölspor, kaçan penaltı ile galibiyetin eşiğinden döndüğü müsabakada hanesine yazdırdığı bir puana buruk seviniyor. Maçın değerlendirmesini yapan Teknik Direktör Şaban Yıldırım, özellikle ilk haftalarda alınan her puanın önemli olduğunu söyledi.

Maçı değerlendiren Teknik Direktör Şaban Yıldırım, "Bilhassa ikinci yarıda kazanmak istedik ve ona göre de tepki verdik. Maçın geneline baktığımız zamanda ortada geçtiğini söyleyebilirim. Onların da ilk yarıda bir tane çok net pozisyonu vardı. Bizim ise ikinci yarıda pozisyonlarımız var, bir tane de penaltımız var. Genelde denk bir mücadele olduğu söylenebilir. İkinci yarıda kazanmak istedik. Her puan değerli. Bu puanı değerli görüyoruz, o bakımdan sevinçliyiz" dedi.

Tecrübeli teknik adam, "Üç dört hafta maçları oynayıp puanları kazanmak isterken, diğer yandan da oyun sistemimizi yerleştirmeye çalışıyoruz. Bunun için biraz zamana ihtiyacımız var. Geçen hafta Pazarspor karşısında aldığımız üç puan, bu hafta Ankaragücü deplasmanında aldığımız bir puanı çok değerli görüyoruz. Sistemimizi oturtmak adına zaman kazandırıyor. Her geçen hafta biraz daha iyi olmak için çalışma fırsatı doğmuş oluyor. Bu hafta rakibimiz Göztepe; bu maç da son derece önemli. Bu tip maçlar içerde, dışarıda çok fark etmez, derbi vasfı taşıyor. O maçı da kazanmak için oynayacağız. Birtakım hesaplar yapmak için erken. Kafamızda şu anda bazı düşünceler var, ama onları şu anda açıklamak doğru değil. İleriye dönük bazı hesaplara girmek şuan doğru olmaz sanırım" diye konuştu.

İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Celal Ter ise, "Bu maça üç puan için gelmiştik, bütün hesaplarımızı bunun üzerine kurmuştuk. Arkadaşlarımızda da saha içerisinde gerçekten çok güzel mücadele ettiler. Gönül isterdik bu deplasmandan galibiyetle dönelim. Penaltı ile büyük bir fırsat yakaladık, ancak değerlendiremedik. Ankaragücü gibi bir deplasmandan bir puanla dönmek de güzel bir netice olsa gerek" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title