Haberler

İnegölspor Sıkıntılı Günleri Geride Bırakmak İstiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta istikrarsız bir yol izleyerek adım adım küme düşme potasına sokulan İnegölspor, üst üste kendi sahasında oynayacağı maçları alarak sıkıntılı günleri geride bırakmak istiyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta istikrarsız bir yol izleyerek adım adım küme düşme potasına sokulan İnegölspor, üst üste kendi sahasında oynayacağı maçları alarak sıkıntılı günleri geride bırakmak istiyor. Bordo beyazlılarda hafta sonu konuk edeceği Sivas Belediyespor maçı hazırlıkları başlarken, Teknik Direktör Taşkın Güngör, "Gol atamazsak, maç kazanamayız. Toparlanmamız gerekiyor" dedi.

Son randevusunda Gümüşhanespor ile golsüz berabere kalarak zorlu deplasmandan bir puan çıkartan İnegölspor, pazar günü Sivas Belediyespor'u sahasında ağırlayacak. Teknik Direktör Taşkın Güngör, grubun iyi takımlarından biri olan Gümüşhanespor karşısında maçı kazanacak pozisyonlar üretmelerine rağmen, bunları sonuca yansıyacak golü bir türlü bulamadıklarını, bunun da skorlara direkt etki ettiğini söyledi. Güngör, "Bir galibiyetin büyük kazanım olacağı bu süreçte futbolcular ellerinden geleni yapıyor. Nitekim, Buca ile kendi sahamızda oynadığımız maçta girdiğimiz önemli gol pozisyonlarını değerlendirememenin karşılığı yenilgi olmuştu. Gümüşhanespor karşısında da kötü oynamadık. Böylesine önemli deplasmanda özellikle ikinci yarıda sonucu değiştirecek önemli anlar yaşandı. Ancak son vuruşlarda başarılı olamadık. Durum böyle olunca maçı çevirmek zorlaşıyor. Mücadelemizi mutlaka kazanmaya yönelik kullanmamız gerekiyordu ama olmadı. Yinede Gümüşhanespor gibi iyi bir takım karşısında her şeye rağmen alınan puan çok önemlidir" dedi.

İlk yarının son haftalarına girildiğini hatırlatan Taşkın Güngör, "Kalan 4 maçtan 3'ünü kendi sahamızda oynayacak olmanın avantajını kullanarak dururumuzu düzeltmek, üst sıralara çıkmak istiyoruz. Bu nedenle ardı ardına içerde oynayacağımız Sivas Belediyespor ve Kartalspor maçlarını mutlaka alarak rahatlamak istiyoruz. Bu 4 maçtan en az 10 veya 12 puan alarak alt sıralardan kurtulmak istiyoruz" diye konuştu.

"TOPARLANMAMIZ GEREKİYOR"

İnegölspor Başkanı Eşref Güç ise, "Gümüşhane ilk yarının son 5. maçıydı, 4 maç kaldı. Son 4 maçtan da bu kadroyla beraber ne kadar fazla puan alabilirsek, o kadar iyi olacak. Takımımız maalesef istenilen seviyede değil. Gümüşhane'de de öyleydik. Gümüşhane bizden daha iyi oynadı. Gol pozisyonlarına girdiler. Bizim de 2-3 tane net gol pozisyonumuz vardı. Belki biz atsaydık değişik olabilirdi. Ama maalesef son vuruşlarımızı yapamıyoruz. Sporcu kardeşlerimiz onları da yapsa zaten sahadan galip ayrılmak işten değil. Buna da şükür. Gümüşhane gibi deplasmandan 1 puan almak başarı. Biz önce kendimize bakacağız. Bi ran önce toparlanmamız gerekiyor. Tabii bunları sezon başından beri söylüyoruz. Sezonun ortasına kadar inşallah kayıpsız gitmek istiyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gümüşhanespor Taşkın Güngör İnegölspor Sivas Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title