Haberler

İnegölspor'da İlk Ergün Penbe Antrenmanı

SPOR Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup ekibi İnegölspor'un teknik direktörlüğüne getirilen Ergün Penbe, takımına ilk antrenmanını yaptırdı.

SPOR Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup ekibi İnegölspor'un teknik direktörlüğüne getirilen Ergün Penbe, takımına ilk antrenmanını yaptırdı.

Galatasaray ve Türkiye milli takımının eski oyuncusu Ergün Penbe, takımını Mesudiye sentetik sahada çalıştırdı. Ergün Penbe'nin iylk antrenmanda zaman zaman oyuncularıyla şakalaştığı gözlendi. Antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Ergün Penbe, şöyle dedi:

"BAŞARILI OLMAYA GELDİK"

"İlk izlenimler güzel. Havanın soğuk olmasına rağmen güzel tempolu antrenman oldu. Hepsi çok istekliler. İnegölspor'da başarılı olmaya geldik. Bunun bir süreci var. Her şey kolay olmuyor. Önümüzde çok önemli Tuzlaspor ve Ankaragücü maçları var. Bunlardan puanlar bekliyoruz. Önemli olan iyi hazırlanıp, iyi neticeler almak istiyoruz. Bu maçlardan iyi neticeler alırsak önümüzde kalan sonraki 13 maç içinde kafamızda belli sorular oluşmaya başlayacaktır. Bu yüzden ilk maça çok önem veriyoruz. Ekibimizle beraber kalan 15 maçta İnegölspor'u en iyi noktaya getirmek ve temsil etmek için mücadele vereceğiz."

TARAFTARA ÇAĞRIDA BULUNDU

Tuzlaspor maçı için taraftarına çağrıda da bulunan Ergün Penbe, "Zor bir maça çıkacağız. Bu maçta taraftarlarımızı da yanımızda görmek isteriz. Taraftarlarımızın desteklerini bekliyoruz. İnşallah hafta sonu o tribünleri doldururlar, en iyi şekilde bizi desteklerler" diye konuştu.

"AMACIMIZ MAÇLARI 11 KİŞİ BİTİRMEK"

İnegölspor'un kırmızı kart sorununa da değinen Ergün Penbe, bu konuda da şunları söyledi:

"Öyle bir atmosferde oynuyorsunuz ki maçları bazen en sakin insan bile sinirlenebiliyor. Biz kırmızı kart sorununa çözüm bulmaya çalışacağız. Çünkü İnegölspor 10 kişi kaldığı maçlarda hep gol yemiş takım. Artık takımın mağlubiyete tahammülü yok. İşimiz çok zor. Bir seri yakalamamız lazım. Bu takıma zarar veren ne varsa çözmek için çalışacağız. Takım birlikteliğini sağlayacağız. Önemli olan maçları 11 kişi bitirmek olacak amacımız. Bunun için buradayız."

"ANTRENÖRLER FUTBOLCULUK DÖNEMİMDE BU KADAR BİLGİLİ DEĞİLDİ"

İnsanların kendilerini geliştirdiğini, genç ve yaşlı antrenörlerin de birçok öğrenecekleri olduğunu, bilginin tükenmediğini, artık çok bilgili antrenörlerin geldiğini belirten Ergün Penbe, şöyle devam etti:

"Benim futbolculuk dönemimde çalıştığım antrenörler bu kadar bilgili değildi. Kendi kapasitelerine göre bir yere kadar bizlere bir şeyler verebiliyorlardı. Ama şimdi yeni gelen nesildeki hocalar, zamanla çok daha iyi eğitim alıp bunları oyuncuları ile paylaşıyorlar. Ne kadar pratik yaparsanız, ne kadar çok takımda çalışırsanız çok daha başarılı olabiliyorsunuz."

"İŞİMİZ BİRAZ DAHA ZOR"

Ergün Penbe, Galatasaray'da beraber oynadığı takım arkadaşı Menemen Belediyespor teknik direktörü Suat Kaya'nın İnegölspor rakibi olduğunun hatırlatılması üzerine şöyle dedi:

"Suat Kaya yıllarca bu ligde çalışmış hocalardan bir tanesi. Benimde takım arkadaşım. Beraber aynı forma altında büyük başarılara imza attık. Şu anda da iyi gidiyorlar. İyi takımıları var. Başarılar diliyorum. O benden biraz daha avantajlı tabiki. Suat geçen yıl da aynı takımın başındaydı. Biz yeni camia ve sporcularlayız. Bizim işimiz biraz daha zor. Onlarda ligi iyi yerde bitireceklerdir."

- İnegölbursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title