Haberler

İnegölspor'da Gözler Genel Kurulda

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonu 6. sırada tamamlayarak şampiyonluk ve play-off hedefine ulaşma başarısını gösteremeyen İnegölspor'da gözler 17-24 Mayıs'ta yapılacak olan genel kurula çevrildi. Kongre tarihi yaklaştıkça Başkanlık için sürpriz isimlerde telaffuz edilmeye başlandı.

İki dönemdir İnegölspor Başkanlığı koltuğunda oturan Eşref Güç'ün yeniden adaylığı henüz netlik kazanmazken, son dönemlerde kulübün eski yöneticilerinden Yücel Demir ve Timur Erezsarı ismi ön plana çıkıyor. Halen görevde olan Eşref Güç'ün yeniden Başkan adayı olup olmayacağı henüz netlik kazanmazken, daha önceki genel kurullarda başkanlık için aday olan kulübün eski yöneticilerinden Yücel Demir'in bu kongrede de aday olacağı, liste hazırlığı yaptığı öğrenildi. İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz'ın da Yücel Demir'in oluşturacağı listede yer alacağı, adaylığın ve listenin bu hafta içerisinde kamuoyu ile paylaşılacağı edinilen bilgiler arasında.

17 Mayıs'taki ilk toplantıda gerekli çoğunluğun sağlanmasının beklenmediği kongrenin yapılacağı 24 Mayıs'ta büyük bir çekişme yaşanması bekleniyor. İnegölspor başkanlığı için isimleri geçen Yücel Demir, Timur Erezsarı ve halen başkanlık görevini sürdüren Eşref Güç süreç ile ilgili İHA'ya düşüncelerini aktardılar. İnegölspor'un iki dönemdir başkanlığını yapan Eşref Güç, "Geçtiğimiz sezon şanssız bir şekilde final maçında penaltılar ile PTT 1. Ligin kapısından döndük. Bu sezonda son maça kadar götürdüğümüz Play-off şansımızı kullanamadık ve sezonu 6. sırada tamamladık. Çok istememize rağmen hedefimiz olan PTT 1. Lige çıkamadık. Yinede zirvede yer alan ve sürekli olarak PTT 1. Ligi kovalayan bir takım konumunda mücadelemizi yaptık. Başkanlık için yeniden aday olup olmayacağım henüz kesinleştirmedi. Birkaç güne kadar bu konuda kesin kararı vereceğim" dedi.

İsmi başkan adaylığı için geçen İnegölspor'un eski yöneticilerinden Yücel Demir ise, İnegölspor'a karşı olan sevgisini her platformda dile getirmeye çalıştığını belirterek, "Bugüne kadar hem izleyici hem de maddi ve manevi olarak her zaman destek verdiğim İnegölspor'a Başkan olarak hizmet vermek arzusu ile bu yola girmiş bulunuyorum. Birbirinden değerli isimlerin yer alacağı yönetim kurulu listesini belirleme çalışmalarına hızla devam ediyorum. Kazanmam halinde İnegölspor'da her konuda bir değişim yaşanacak" dedi.

Diğer isim Timur Erezsarı ise, "İnegölspor gibi önemli bir kulüpte Başkanlık yapmak gurur verici bir durum. Arkadaşlarım tarafından sunulan Başkanlık teklifine sıcak bakıyorum. Yapılacak görüşmeler sonucu kısa bir süre sonra her şey netleşmiş olacak" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İnegölspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title