Haberler

İnegölspor'da Çifte İmza

İnegölspor, Bursaspor'dan Emre Pehlivan ile Tepeciksporlu Cenk Demirel'i kadrosuna kattı.

İnegölspor, Bursaspor'dan Emre Pehlivan ile Tepeciksporlu Cenk Demirel'i kadrosuna kattı.

İnegölspor'da yeni sezon hazırlıkları ile birlikte transfer harekatı da devam ediyor. Dişli takımların yer aldığı Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta zirveyi hedefleyen İnegölspor, kadrosunu bu hedef doğrultusunda güçlendiriyor. Bordo-beyazlı ekip, teknik patron Şaban Yıldırım yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, transfer komitesi de belirlenen bölgeleri takviyelerle güçlendirmeyi sürdürüyor. Bursaspor kadrosunda yer alan ve geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Kızılcıhamam forması altında geçiren Emre Pehlivan ile Tepeciksporlu Cenk Demirel ile 2'şer yıllık sözleşme imzalandı.

HARASLI: "İKİ TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ"

İmza töreninde konuşan İnegölspor yönetim kurulu üyesi Hamit Haraslı, "Kırmızı grupta birbirinden güçlü takımlar ile vereceğimiz mücadele öncesinde ihtiyaç duyulan bölgeleri teknik direktörümüz Şaban Yıldırım'ın verdiği rapor doğrultusunda kaliteli oyuncular ile tamamlamaya çalışıyoruz. Daha önce 7 oyuncuya imza attırmıştık. Şimdide takıma önemli katkıları olacağına inandığımız Bursaspor'da yetişmiş ve geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Kızılcıhamam formasını giymiş olan sol açık mevki oyuncusu 21 yaşındaki Emre Pehlivan ile Altay, Kepez Belediye, Lüleburgaz, Bursa Nilüferspor ile geçtiğimiz sezon Tepecikspor formasını giymiş sağ bek 22 yaşındaki Cenk Demirel'e 2'şer yıllık imza attırmış bulunuyoruz. Böylece transferde önemli bir adımı atmış olduk. Forvet ve sol açık mevkilerine PTT 1. Liginde oynayan iki deneyimli ismi katmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İki önemli ismi daha kadromuza katarak, transferi noktalamak istiyoruz. Her iki transferimizin İnegölspor'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

PEHLİVAN: "BU TAKIMIN FORMASINI GİYECEK OLMAKTAN MUTLUYUM"

Yeni transferlerden Emre Pehlivan, "Yetiştiğim Bursa'nın önemli takımlarından İnegölspor ile bir süreden beri devam eden görüşmelerimiz olumlu sonuçlanması sonrasında bu takımın formasını giyecek olmaktan mutluyum. PTT 1. Ligi'ne çıkma hedefine bende katkı vermek istiyorum" diye konuştu.

Tepecikspor'dan transfer edilen Cenk Demirel ise, "Hedefi olan bir takımda oynayacak olmaktan mutlu ve heyecanlıyım. Burada güzel işler yapıp, İnegölspor'u layık olduğu yere taşımak için elimden geleni yapmaya çalışacağım. Benim buraya gelmemde emeği olan herkese teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

İnegölspor yönetim kurulu üyeleri Ahmet Sütçü ve Özcan Gümüştekin'in de hazır bulunduğu imza töreninin ardından Emre ve Cenk, Bordo-Beyazlı forma ile poz verdiler. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şaban Yıldırım İnegölspor Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title