Haberler

İnegöl Tarım da Söz Sahibi Oluyor

Bursa Tarım Fuarı’nı ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöllü firmaların temsilcileriyle bir araya geldi.

Bursa Tarım Fuarı'nı ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöllü firmaların temsilcileriyle bir araya geldi.

İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ile beraber fuara katılan İnegöllü firmaları ziyaret eden Başkan Alinur Aktaş, İnegöl'ün artık mobilyanın, köftenin, kaplıcanın merkezi olduğu gibi ay çekirdeğinin, fidancılığın da merkezi olduğunu söyledi. Aktaş, "Öncelikle fuarın çiftçimize, Bursa'mıza, ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz. Önümüzdeki yıldan itibaren İnegöl Tarım Fuarı uluslararası fuar takviminde yer alacak ve organizasyonu MODEF Fuarcılık tarafından yapılacak" dedi.

İnegöllülerin tarımda elde ettikleri başarıları Bursa Tarım Fuarı'nda bir kez daha gördüklerini ifade eden Aktaş, "Özellikle fidancılıkta, cevizde ne kadar güzel işler yapıldığına şahit olduk. Ben arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İnegöl artık tarımda da söz sahibi. Biz tanıtıma çok önem veriyoruz. Bunun için buralardayız" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Alinur Aktaş Sezai Çelik İnegöl Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title