Haberler

İnegöl Rotary Ryla Hazırlıklarına Başladı

Rotary’nin 14/30 yaş gençlere yönelik Liderlik ve Kişisel Eğitim Programı olan RYLA programının ikincisi 26-28 Şubat 2016 tarihlerinde Liderlikte Fark Oluşturmak temasıyla İnegöl Rotary Kulübü’nün öncülüğünde yapılacak.

Rotary'nin 14/30 yaş gençlere yönelik Liderlik ve Kişisel Eğitim Programı olan RYLA programının ikincisi 26- 28 Şubat 2016 tarihlerinde Liderlikte Fark Oluşturmak temasıyla İnegöl Rotary Kulübü'nün öncülüğünde yapılacak.

Rotary 2440. Bölge Federasyonu RYLA (Rotary Yarının Liderlerini Arıyor) Komitesi tarafından bu yıl 4 kez düzenlenecek olan seminerlerden ikincisi İnegöl Rotary Kulübü öncülüğünde yapılacak. "Liderlikte Fark Oluşturmak" teması ile düzenlenecek RYLA seminerinde izlenecek yöntemlerin belirlenmesi amacıyla geçen hafta İnegöl Angelacoma Otel'de toplantı düzenlendi. Toplantıya katılan Rotary 2440. Bölge Genç Kuşaklar Komiteleri Başkanı Hülya Köseleci ve RYLA Komitesi Başkanı Kökten Ulaş Birant katılımcılara yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Toplantı sonrası açıklama yapan Rotary 2440. Bölge 3. Grup Guvernör Yardımcısı Hikmet Şakar, 26-28 Şubat 2016 tarihlerinde yapılacak seminer için hazırlıklara şimdiden başladığını söyledi. Şakar, seminere Türkiye'nin farklı kentlerinden 60 gencin davet edileceğini ve 2 gün süreyle eğitim göreceklerini belirtti.

Rotary'nin dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu vurgulayan Hikmet Şakar, tüm dünyada barış ve anlaşmazlıkların önlenmesi ve çözümü, hastalıkları önleme ve tedavi, su ve hijyen, anne ve çocuk sağlığı, temel eğitim ve okuryazarlık, ekonomik ve toplumsal kalkınma ilkeleri ile kendinden önce hizmet ilkesiyle çalıştıklarını söyledi.

Gençlerin toplumların en büyük hazinesi olduğunu vurgulayan Hikmet Şakar, bu hazineye sahip çıkmak gerektiğinin altını çizdi. Gençleri şiddetten uzak tutmak, iyi bir eğitim alıp ülkelerine ve insanlığa faydalı bireyler haline gelmeleri yönünde teşvik ettiklerini vurgulayan Şakar, "Rotary'nin amacı tüm dünyada liderlik potansiyeli olan gençleri RYLA seminerleriyle geleceğe hazırlamaktır. Kulübümüzce düzenlenecek seminerde hedefimiz, katılımcı gençlerimizin liderlik yönlerini açığa çıkarıp günümüzün başarılı liderleriyle buluşturmak" dedi.

Hikmet Şakar, seminere katılacak gençlere rol model olacağına inandıkları sürpriz isimlerle görüşmelere başladıklarını da söyledi. Şakar, "Rotary 2440. Bölge Genç Kuşaklar Komiteleri Başkanı Hülya Köseleci, bölge RYLA Komite Başkanı Kökten Ulaş Birant, Kulübümüzün Dönem Başkanı Mehmet Sevindik Avdel ve düzenleme komitesi başkanı Rıza Yıldırım'ın katkılarıyla güzel bir seminer programı için hazırlıklarımız başladı" dedi. Şakar, gelişmeler hakkında önümüzdeki süreçte bilgilendirme yapacaklarını da sözlerine ekledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

28 Şubat İnegöl Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title