Haberler

İnegöl Kent Konseyi'nden Sarıcakaya Ziyareti

Bursa İnegöl Kent Konseyi Meclisi Başkanı Haydar Cerrah, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Sarıcakaya ilçesini ziyaret etti.

Bursa İnegöl Kent Konseyi Meclisi Başkanı Haydar Cerrah, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Sarıcakaya ilçesini ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Eskişehir'e gelen İnegöl Kent Konseyi heyeti, İlçe Belediye Başkanı Faruk Güler'i makamında ziyaret etti. Yapılan sohbet sırasında Başkan Cerrah, kent konseyinin amacını ve İnegöl Kent Konseyi'nin yaptığı çalışmaları anlattı.

Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler de konsey Başkanı Cerrah ve Yönetim Kurulu üyelerine yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ederek ilçe yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyarette Başkan Cerrah, öğretmen olan ve İnegöl eğitimine 10 yıla yakın hizmet etmiş olan Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler'e İnegöl'ü tanıtan plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti. İnegöl Kent Konseyi Meclisi Başkanı Haydar Cerrah ve yönetim kurulu üyeleri Sarıcakaya ilçe ziyareti yapılan ilçe turu ile tamamlandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Güler Sarıcakaya İnegöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title