Haberler

İnegöl İşletme Fakültesi'ne Destek Verenlere Ödül

Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi Dekanlığı, fakültenin fiziki yapılanmasını sağlayan kuruluşları ve işadamlarını taltif ediyor.

Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi Dekanlığı, fakültenin fiziki yapılanmasını sağlayan kuruluşları ve işadamlarını taltif ediyor. Yaklaşık 400 bin lira destek vererek fakültenin fiziki yapılanmasını tamamlayan İnegöl Belediyesi'nin de içinde bulunduğu 9 kuruluşun yetkililerine teşekkür plaketi takdim edilmesine başlandı.

İnegöl İşletme Fakültesi'nde düzenlenen törende, fakülteye destek veren ilk kuruluş İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) adına İTSO Başkanı Metin Anıl'a teşekkür plaketi takdim edildi. Dekan Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat, "İşadamlarımızın, belediyemizin katkıları ile fakültemizin belli bölümlerinin donatımını ve tefrişatını yaptık. Desteklerle yapılan bu yerlerde şu anda yüksek lisans dersleri görülüyor. Derslikler, sosyal odalarımız var. Aslında buraya katkıda bulunanların tamamını davet etmek istedik. Fakat bu mümkün olmadı. Destek verenlerin hepsini bir araya getiremediğimiz için ayrı ayrı teşekkür etmek istedik. Vakti olana uymak istedik. Bugün Ticaret ve Sanayi Odası'na desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Yapılan çalışmaların maliyetinin 400 bin lira olduğunu kaydeden Dekan Prof. Dr. Canbolat, "İşadamlarımızın desteği ile yapılan çalışmalar tamamlandı. Bu çalışmalarla birlikte fakültemiz fiziki yapılanmasını tamamlamış oldu. Artık öğrenci sayımızın artmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

İTSO Başkanı Metin Anıl ise, "İnegöl hızla sanayileşen, hızla büyüyen buna paralel olarak da hızla nüfusu artan bir yerleşim yeri. Siyasi ve sosyal yapısı hızla değişmektedir. İnegöl'de yüksekokulun ve fakültenin gelişmesi için elimizi taşın altına koyduk. Destek vermeye de devam edeceğiz. Yüksekokulun İnegöl'e getirdiği değerin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. 40 öğrenci ile eğitime başlayan fakültemiz şu anda 140 öğrenci ile devam ediyor. Yıllar içerisinde öğrenci sayısı binlere varacak. Buraya yurdun değişik yerlerinden gelen öğrenciler, kendi kültürlerini de kendi duygu ve düşüncelerini de getirecekler ve daha kültür seviyesi yüksek bir İnegöl oluşacak. Ben bunu daha şimdiden görüyorum. Bu konuda çalışan, emek sarf eden, başta dekanımız olmak üzere, sivil toplum örgütlerimize, belediyemize, işadamlarımıza, sanayicilerimize tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat, "Örümcek Evinde Oturulmaz" adlı kendi kitabını, İTSO Başkanı Metin Anıl'a hediye ederek, teşekkür plaketi takdim etti.

Öte yandan, İnegöl İşletme Fakültesine destek veren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İSKO Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Şerement, İnegöl OSB Müdürü Erol Eruğur, Kaynakçılar Ticaret Firmasının sahibi Mustafa Kaynakçı, İnegöl Sanayici ve İş Adamları Derneği (İNSİAD) Başkan Ahmet Akıskalı, İnegöl Genç İş Adamları Derneği (İGİAD) Başkanı Bahadır Bayraktar'a da teşekkür plaketi verileceği bildirildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Uludağ Üniversitesi İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title