Haberler

İzne Gelen Asker Motosiklet Kazasında Can Verdi

Güncelleme:

Bursa'nın İnegöl İlçesi'ne dağıtım izni için gelen 22 yaşındaki Emre Şimşek, arife günü geçirdiği motosiklet kazasında ağır yaralanıp hayata veda etti.

Bursa'nın İnegöl İlçesi'ne dağıtım izni için gelen 22 yaşındaki Emre Şimşek, arife günü geçirdiği motosiklet kazasında ağır yaralandı. Şimşek, tedavi gördüğü İnegöl Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı.

İZNE GELDİ ARKADSAŞIYLA GEZMEYE ÇIKTI

Vatani görevini yapan Emre Şimşek, dağıtım ve bayram izinlerini birleştirerek ailesinin yaşadığı Yukarıbalık Mahallesi'ne geldi. Arife günü arkadaşı Cihan Orhan ile gezmeye çıkan Emre Şimşek yönetimindeki 16 KAN 63 plakalı motosiklet İnegöl- Domaniç yolu üzerinden Tahtaköprü Mahallesi yönüne giderken, iddiaya göre, aniden yol üzerinden U dönüşü yapan 62 yaşındaki Recep Yenigül yönetimindeki 16 AP 565 plakalı otomobile yandan çarptı.

YAŞAMA İKİ GÜN TUTUNABİLDİ

Kaza sonucunda İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirilerek ameliyata alındıktan sonra yoğun bakımda yaşam savaşı veren Emre Şimşek, dün gece kurtarılamadı. Yaşama ancak iki gün tutunabilen askerin ölümünü haber alan ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.

CENAZEYE ASKERLER KATILDI

Kazada ölen Şimşek'in cenazesi öğle namazı ardından oturduğu Yukarıbalık Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye Garnizon Komutan Vekili Yüzbaşı Uğur Baş, İnegöl jandarma komutanlığı askerleri, yakın arkadaşları ve asker arkadaşları, katıldı.

İzmir'de acemi birliğini eğitimi tamamlayan Emre Şimşek'in bayramdan sonra usta birliği olan Ankara'ya gideceği belirtildi.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emre Şimşek İnegöl Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (38)

şırnek:

kürdüm ama üzüldüm hepimiz komşu arkadaşız eskerin ailesine allah sabır versin allah tüm müsülmanlara huzur virsın inşallah

28
2
yanıtYanıtla
isyankar:

YERIN CENNET olsun asker kardesim. SANA gelince, taziye dilegini yaparken dahi irkcilik üst düzey alah akil fikir versin. Dallama!! Ne demek ''kürdüm ama''

yanıt7
yanıt1
aaa:

vade doldumu yapıcak bişey yok, hiç bişey. .

21
0
yanıtYanıtla
goz:

MEKANIN CENNET OLSUN.

14
1
yanıtYanıtla
NTMobil-IOS:

55 yaşından sonra her ihtiyara peryodik olarak sınav yapılmalı, geçerse ehliyet verilmeli! Pis bunak senin yüzünden gencecik fidan öldü

6
9
yanıtYanıtla
MOTORCU:

Bilmeden sövme adama eğer motorsiklet hızlı olmasaydı büyük ihtimal motoru süren arkadaş bir kaç kırıkla kazayı atlatırdı. Kimbilir kaç km hızla arabayı sollamaya kalktı. Ayrıca solllama kurallarına uyup uymadığınıda bilmiyorsun motorsikletlinin. Sollarken korna ile uyarması lazım öndeki aracı. Motorsiklet oyuncak değildir trafikte hayatta kalmak için otomobillere fazla kafa tutmamak lazım. Bende motor kullanıyorum çogu zaman kaza yapacakken hızımın düşük olması sayesinde kazadan kurtuldum.

yanıt9
yanıt0
mardinli:

Son zamnlarda inegol de adana gibi olmus

2
11
yanıtYanıtla
Alperen:

Adananın neyini gordun hayrola Mardinli

yanıt10
yanıt3
danger:

Adanadan bir gitseniz güzelim memleketim tadından yenmeyecek ama ne çare yapıştınız japon yapıştırıcısı gibi.

yanıt8
yanıt0
73 CUDİ:

Türkiye milletinin başı sağolsun...mekanı cennet olsun ailesine Allah sabır versin inşallah.

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title