Haberler

İnegöl'de Trafik Kazaları: 4 Yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen iki ayrı kazada biri ağır 4 kişi yaralandı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen iki ayrı kazada biri ağır 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilk kaza İnegöl'e bağlı Yenice beldesi yolu üzerinde meydana geldi. Mobilya fabrikasındaki mesaisi bittikten sonra İnegöl'deki evine gitmek için yola çıkan Şenal Uğurlu (42) yönetimindeki 16 KHB 21 plakalı otomobil, havanın yağışlı, yolun kaygan olması nedeniyle kontrolden çıktı. Orta refüje ve ardından telefon direğine çarparak direği ikiye bölen otomobil, ağaca çarparak durabildi. Kazada sürücü Şenal Uğurlu ile yanında bulunan Kemal Şahin (45) yaralandı. Şoför mahallinde sıkışan sürücü, olay yerine gelen 112 Acil Servisi görevlileri ve yoldan geçen sürücülerin yardımı ile sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yaralılar, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

İkinci kaza ise, İnegöl'e bağlı Şipali köyü yolu Belediye Fen İşleri Şantiyesi önünde meydana geldi. Şipali köyünden İnegöl'e seyir eden Celalettin Ramazan (35) yönetimindeki 16 Y 6536 plakalı motosiklet, Mesudiye Mahallesi'ndeki Belediye Fen İşleri Şantiyesi'nden yola çıkan Erdal Toktaş'ın kullandığı kepçeye çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosikletten düşen Celalettin Ramazan hafif, arkasında bulunan babası Selahattin Ramazan (68) ise ağır yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yenice İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title