Haberler

İnegöl'de Trafik Kazaları: 3 Yaralı

İnegöl ilçesindeki 3 ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

İnegöl ilçesindeki 3 ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kemal Aydın (69), İnegöl- Yenişehir karayolunun Yağlı Tohumlar Işıklı Kavşağı'nda yolun karşısına geçmek isterken Mehmet Karadağ (64) idaresindeki 16 RJ 596 plakalı otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Aydın, 112 Acil Servis ekiplerince İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İlçede ikinci kaza ise Osmaniye Mahallesi'nde meydana geldi. Rahatsızlanan eşini İnegöl Devlet Hastanesine götürmek isteyen Erbil Ekici'nin kullandığı 16 KER 67 plakalı motosikletle plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil çarpıştı. Motosiklette bulunan sürücünün eşi Serhat Ekici yaralandı. Serhat Ekici, İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olay yerinden kaçan otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Ersoy Bilge yönetimindeki 16 LHD 01 plakalı otomobil ile Yaşar Durgut idaresindeki 16 Y 5025 plakalı otomobil ise Turgutalp Mahallesi Barbaros Caddesi'nde çarpıştı. Kazada, sürücülerden Ersoy Bilge yaralandı ve olay yerinde 112 Acil Servis ekiplerince ayakta tedavi edildi. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Karadağ Kemal Aydın Yenişehir İnegöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title