Haberler

İnegöl'de Korkutan Yangın

Bursa’nın İnegöl ilçesinde iki katlı ahşap evin bacasından çıkan yangın, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde iki katlı ahşap evin bacasından çıkan yangın, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Yangını söndürmeye çalışan ev sahibi dumandan etkilenerek, anne babası ise fenalaşarak hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre, Çitli Mahallesi'nde ikamet eden Selçuk Tetik'e ait iki katlı ahşap evin bacası gece saatlerinde tutuştu. Bacadan çıkan alevler evin ikinci katını da sararken, ilk etapta mahalle sakinlerinin müdahalesine rağmen alev ve dumanlar birinci kata da sıçrayınca, iki katlı ev tamamen yanmaya başladı.

Haber verilmesi üzerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Kısa sürede kontrol altına alınan yangın söndürülürken, yangına müdahale eden ev sahibi Selçuk Tetik dumanlar etkilenerek olay yerine gelen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne getirildi. Yangını korku dolu gözlerle izleyen ev sahibinin annesi Hatice Tetik ile babası Fevzi Tetik de fenalaşınca, ambulans ve özel otomobille hastaneye getirilerek tedavi altına alındılar. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title