Haberler

İnegöl'de Karakoldaki Olay

Bursa'nın İnegöl İlçesinde Bir Karakolda Meydana Gelen Olayda, Şehit Olan Polis Memuru Halil Kazan İçin Bursa Acemler Emniyet Müdürlüğü Binası Önünde Tören Düzenlendi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir karakolda meydana gelen olayda, şehit olan polis memuru Halil Kazan için Bursa Acemler Emniyet Müdürlüğü binası önünde tören düzenlendi.

Törene, şehit polis memuru Halil Kazan'ın eşi Medine ve oğlu Bilal (10) ile babası Mehmet, annesi Turhane ve ağabeyi Ahmet Kazan, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, Vali Vekili Selim Yenigün, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Vecihi Halil İyigün, Bursa Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, İl Müftüsü Mahmut Gündüz ve polis memurunun mesai arkadaşları katıldı.

Şehit polis memurunun ailesi ayakta durmakta güçlük çekerken, eşi Medine Kazan'ı bayan polis memurları sakinleştirmeye çalıştı.

Bursa Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, dün akşam İnegöl'de yaşanan elim olaydan ötürü çok üzgün olduklarını söyledi.

Muhtemelen psikolojik rahatsızlık geçiren bir arkadaşlarının açtığı ateş sonucu isabet eden kurşunlardan bir polis memurunun şehit olduğunu, 2 polis memurunun da yaralandığını kaydeden Yılmaz, bir yandan büyük üzüntü yaşadıklarını diğer yandan da kolluk görevini yürüterek olayla ilgili adli ve idari soruşturmayı sürdürdüklerini belirtti.

Yılmaz, adli soruşturmayı İnegöl Cumhuriyet Savcılığının sürdürdüğünü, idari soruşturma için de Emniyet Genel Müdürlüğünün 2 polis başmüfettişini görevlendirdiğini bildirdi. Halil Yılmaz, 'Soruşturma sürüyor. Bir taraftan soruşturma, bir taraftan da yaraları sarmak için çalışmalar sürüyor' dedi.

Konuşmanın ardından Bursa Müftüsü Mahmut Gündüz, dua okudu.

Daha sonra şehit polis memuru Halil Kazan'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Balıkesir'in Kepsut ilçesine bağlı Serçeören köyüne gönderildi.

- EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ KÖKSAL'DAN YARALI POLİSLERE ZİYARET-

Öte yandan, Emniyet Müdürü Oğuz Kağan Köksal, tören öncesi olay sırasında yaralanan polis memurları Murat Solaklı ve Selahattin Arslan'ı tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti.

Murat Solaklı'yı Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret eden Köksal, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Olay muhtemelen cinnet olayı. Soruşturma sürüyor' dedi.

(DAT-HLK-SO) - BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor?
title