Haberler

İnegöl'de 3 Genç Bonzai Komasına Girdi

Güncelleme:

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Bonzai kullanan 3 genç, baygın halde acil servise kaldırıldı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Bonzai kullandığı belirtilen 3 genç polis ekipleri tarafından baygın halde acil servise kaldırıldı.

EMNİYET SAĞLIK EKİPLERİNİ ÇAĞIRDI

Osmaniye ve Yenice Mahallelerinde iki ayrı Bonzai vakası daha meydana geldi. Osmaniye Mahallesi Muhtarlığı yakınlarında bulunan boş alanda yerde yatan 2 kişinin olduğu ihbarı alan emniyet ekipleri, baygın vaziyette buldukları gençleri olay yerine çağırdıkları 112 ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kendilerinden geçmiş halde acil servise kaldırılan 15 yaşındaki Ö.Y. ve E.K.'nın Bonzai içtikleri belirtildi.

İKİNCİ VAKAYA DA POLİS MÜDAHALE ETTİ

İkinci Bonzai vakasıysa Yenice Mahallesi Kasımefendi Caddesi'nde meydana geldi. Yerde yatan bir şahsın olduğu ihbarını alan emniyet ekipleri, baygın vaziyette buldukları genci ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Acil serviste tedavi altına alınan 19 yaşındaki N.B.'nin de Bonzai kullandığı tespit edildi.

KOM EKİPLERİ TAHKİKATA BAŞLADI

3 genç, acil servisteki müdahalelerin ardından hastanede tedavi altına alınırken, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Bürosu (KOM) ekiplerinin olayla alakalı tahkikatı sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye Yenice İnegöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

serkankaan272@hotmail.com:

kafada yaşatmamışlar adamlara :=)))

10
4
yanıtYanıtla
ALİonurlu_cocuk_1990@hotmail.com:

Öyle kafayı duvara sürteceksin....kafaymış...!

yanıt0
yanıt0
bonzaimiihsan-yigit@hotmail.com:

abiler ablalar afedersiniz ama bonzai ne demek diye sorsam cahillikmi etmiş olurum?

9
0
yanıtYanıtla
narkoticmemed88@msn.com:

SENTETİK BAZLI KİMYASAL REAKSİYONLARLA POLİMERİZE EDİLMİŞ HEM UYARICI HEMDE UYUŞTURUCU NİTELİĞİNDE ZARARLI -X -maddesidir.

yanıt0
yanıt0
SUSKUN EFEefe.771903@hotmail.com:

NEYİNİZE GÜVENEREK İÇİYORSUNUZ BİLMİYORUM Kİ İÇMEYİ BİLMİYORSAN İÇMEYECEKSİN KARDEŞİM...

4
4
yanıtYanıtla
Snoopg-han27@hotmail.com:

Bonzai bir çeşit esrar olmasına rağmen çok daha etkili olan bir uyuşturucu madde olduğunu duydum bi yerlerden. İçmeden önce Bob Marleynin ruhu için sağ omzundan 3 kere azar azar tütün atıyorsun =) FREE DRUGS

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title