Haberler

İnegöl Belediyesporlu Voleybolcu Milli Takım Seçmelerinde

Güncelleme:

İnegöl Belediyespor'dan ardı ardına başarılı haberler gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda Belediyespor'lu basketbolcuların Milli Takım aday kadrosuna dâhil edilmelerinin ardından şimdi de, Voleybol Küçükler Milli Takım için yapılan seçmelerde Bursa'dan sadece İnegöl Belediyesporlu Furkan Alınca seçildi.

15-22 Haziran tarihlerinde Ankara'da gerçekleşecek Küçükler Milli Takımı Kampında başarılı olan sporcular Küçükler Milli Takımda yer alacaklar.

Ayrıca İnegöl Belediyespordan voleybol alt yapı antrenörü Abdullah Tiryaki'de Küçükler Milli Takım antrenörü olarak 15-22 Haziran'daki kampta görev yapacak.

Milli Takıma seçildiği için mutlu olduğunu dile getiren küçük basketbolcu Furkan Alınca, Milli Takımda görev verilmesi durumunda Bursamızı ve İnegöl'ü en iyi şekilde temsil etmek istediğini belirtti.

İlçemizden bu tür oyuncuların çıkmasının gayet olumlu olduğunu ve bundan dolayı da çok mutlu olduğunu dile getiren İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş ise; sporcunun antrenörü Abdullah Tiryaki ve oyuncu Furkan Alınca'yı tebrik ederek tüm sporcuların başarılarının devamını temenni etti. Aktaş antrenör Abdullah Tiryaki'ye de ayrıca başarılar diledi.

Öte yandan ilk kez katılacağı Türkiye şampiyonasında İnegöl'e kupa ve madalya ile dönmek isteyen İnegöl Beledieyspor genç takımı Türkiye finalleri için hazırlıklarına devam ediyor.

İnegöl Belediyespor, 25-30 Haziran tarihlerinde Ankara'da yapılacak gençler final maçlarına antrenör Abdullah Tiryaki yönetiminde her gün yaptığı antrenmanlarla çalışmalarına hız verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İnegöl Belediyespor Alinur Aktaş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title