Haberler

"Maça, Kübalı Oyuncularımızdan Yoksun Çıkacağız"

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak İnegöl Belediyespor'un Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, müsabakadan puan ya da puanlarla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

İnegöl Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Aksoy: - "İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçından puan ya da puanlar çıkartmak istiyoruz"BURSA (AA) - Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde, deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak İnegöl Belediyespor'un Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, müsabakadan puan ya da puanlarla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.Turuncu-lacivertliler, maçın hazırlıklarını, İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonu'nda Aksoy gözetiminde sürdürdü.Aksoy, antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde son olarak İnegöl'de Beşiktaş ile karşılaştıklarını hatırlattı. Bu müsabakada takımın eksiklerini gördüklerini belirten Aksoy, şöyle konuştu: "Eksiklerimizi kapatacak şekilde çalışma yapıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçından puan ya da puanlar çıkartmak istiyoruz. Maça, Kübalı oyuncularımızdan yoksun çıkacağız. Tek yabancıyla oynuyoruz. Diğer sporcularla zaten sezon başından beri hazırlıklarımız sürüyor. O eksikleri arayacağımızı zannetmiyorum." ...

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İnegöl Belediyespor Ali Bahadır Aksoy Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title