Haberler

İnegöl Belediyespor'da Ligde Kalma Sevinci

Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde, baraj etabı maçları sonunda ligde kalmayı başaran İnegöl Belediyespor'un Kulüp Başkanı Alinur Aktaş, "Hayırlı uğurlu olsun. Ligde kalmak güzel" dedi.

Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde, baraj etabı maçları sonunda ligde kalmayı başaran İnegöl Belediye spor'un Kulüp Başkanı Alinur Aktaş, "Hayırlı uğurlu olsun. Ligde kalmak güzel" dedi.

İnegöl Belediye Başkanı da olan Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, baraj etabında 6 maçın 5'ini kazanarak ligde kaldıklarını hatırlattı.

Bunu başardıkları için mutlu olduklarını belirten Aktaş, "Hayırlı uğurlu olsun. Ligde kalmak güzel. Halkbank, Arkas, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi ciddi rakipler karşısında mücadele etmek kolay değil. İnegöl bu işin tam farkına varmadı ama her geçen gün voleybola ilgi artıyor. Amacımız, özellikle salon sporlarında spora bakış açısını değiştirmek" ifadesini kullandı.

Aktaş, sezon ortasında takımdan ayrılan Kübalı sporcuların, işlerini zora soktuğunu vurguladı.

Tepkimizi dile getirdiklerini ve bu oyuncuların spor yaşantılarını İtalya'da sürdürdüğünü bildiren Aktaş, şunları kaydetti:

"Zarar etmedik ama yeni sporcular almak zorunda kaldık. Birileri istediği zaman lisanslı olmasına rağmen takım değiştiriyorsa bunu sorgulamak lazım. Bu bir saçmalık. Bu iki arkadaşımız gitmeseydi ilk 8'de yer alırdık. Şampiyon olma hedefimiz yok. 5 yıllık süreçte ilk 6 arasında yer alıp Avrupa kupalarına katılmayı arzuluyoruz. İnegöl mobilyasının reklamının yapıldığı, insanların güzel bir sportif aktiviteyle buluştuğu bir ortamı arzuluyoruz. Genel anlamda bunu başardık. İnşallah üzerine koyarak devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Yerel

İnegöl Belediyespor Halk Bankası Alinur Aktaş Galatasaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title