Haberler

İnegöl Belediyespor'a Yemek

Türkiye Erkekler 1'inci Voleybol Ligi takımı İnegöl Belediyespor'un yönetici, teknik heyet ve voleybolcuları, Başkan Alinur Aktaş'ın düzenlediği yemekte bir araya geldi.

Türkiye Erkekler 1'inci Voleybol Ligi takımı İnegöl Belediyespor'un yönetici, teknik heyet ve voleybolcuları, Başkan Alinur Aktaş'ın düzenlediği yemekte bir araya geldi.

AKTAŞ: 5 YILLIK PLANIMIZ VAR

Başkan Alinur Aktaş, yemekte yaptığı konuşmada Palandöken Belediyespor maçıyla 2014-15 voleybol sezonunu kapattıklarını hatırlatırken şunları söyledi:

"İnegöl Belediyespor olarak 5 yıllık planımız vardı ve bu 5 yıl içerisinde Avrupa'da oynamak gibi hedefimiz vardı. Beraberinde de salon sporlarını şehre sevdirmek, ilgi ve alakayı daha da artırmak gibi bir hayalimiz vardı. Geldiğimiz noktada çok iyi başlamamıza rağmen maalesef 2 Kübalı sporcumuzun beklenmedik şekilde ayrılmalarından dolayı bazı talihsizlikler yaşadık."

VOLEYBOL BENİM SORUMLULUĞUMDA

Olağanüstü kongrede yeniden aday olup olmayacağını konusuna da açıklık getiren Başkan Alinur Aktaş, şöyle dedi:

"Profesyonel kulüplere başkan olamıyoruz, ama amatör kulüplere olabiliyoruz. Fuar dönemine denk geldiği için 6 önemli maçtan sadece birine gidebildim. Belediye bütçesinden az da olsa katkı yapıldığını biliyorsunuz. Dolayısıyla biz ilgi ve alakamızı kesmeyiz. Önümüzdeki günlerde bir yol haritası belirleyeceğiz." - İnegölbursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Palandöken Belediyespor İnegöl Belediyespor Alinur Aktaş Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title