Haberler

İnegöl Belediyespor'a Veda Yemeği

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Lig Klasman Etabı maçlarının bitmesinin ardından İnegöl Belediyespor takımı yemekte bir araya geldi.

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Lig Klasman Etabı maçlarının bitmesinin ardından İnegöl Belediyespor takımı yemekte bir araya geldi.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın katıldığı, voleybol takımı yöneticileri, teknik heyet ve sporcular ile samimi bir havada geçen buluşmada, gelecek sezon hedefleri masaya yatırıldı. Aktaş, "21 Nisan Perşembe günü oynadığımız Voleybol 1. Lig Klasman Etabı Galatasaray HDI Sigorta maçı ile 2015-16 voleybol sezonunu kapatmış olduk. İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda oynanan Erkekler Voleybol 1'inci Ligi Klasman Etabı maçları sonucunda ligi 8. sırada tamamladık. Hedeflediğimiz 5 yıllık plan kapsamında Avrupa'da oynamak gibi bir hedefimiz var. Aşama aşama bu hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Beraberinde de salon sporlarını şehre sevdirmek, ilgi ve alakayı daha da artırmak gibi bir hayalimiz var. Geçen sene play-out oynarken, bu sene bir üst aşamaya geçerek ligde ilerleme kaydettiğimizi düşünüyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İnegöl Belediyespor Alinur Aktaş Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title