Haberler

İnegöl Belediyesi'nin Kasasına Arsa Satışından 3 Milyon Lira Girdi

İnegöl Belediyesi’ne ait 9 arsa ihale ile satıldı.

İnegöl Belediyesi'ne ait 9 arsa ihale ile satıldı.

Sani Konukoğlu Konferans Salonu'nda yapılan ihalede belediyeye ait 9 arsa satışa çıkarıldı. Toplam 1 milyon 897 bin lira muhammen bedelle açılan satıştan belediyenin kasasına 2 milyon 970 bin lira para girdi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Belediyemize ait 9 ayrı yeri ihaleye çıkardık. Önümüzdeki salı günü Tüpçüler Sitesi diye bilinen yeri de satacağız. Hurdacılar Sitesi'nin yeri de satışa çıkacak. Onunla alakalı bir miktar beklemek durumundayız. Belediyemizin hem devletimizden aldığı kaynak, hem sizden aldığı gelirler, hem de bu tip arsa satışlarıyla daha önce taahhüt ettiğimiz projeleri gerçekleştirme gayretindeyiz. Malum eski hastanenin olduğu yerler kamuoyunda konuşuluyor. Burayı heykelle birleştirerek bir meydan olarak düşünüyoruz. Oradaki Verem Savaş Derneği de çıkacak. Huzurevi binası kalkıyor. Huzurevini Yeniceköy Mahallesi(ne taşıyoruz. Orada belediyenin tek çatı altında toplandığı, inşallah güzel bir meydan olacak. Orada Kanser Tarama Merkezi açılacak" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sani Konukoğlu İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title