Haberler

İnegöl Belediyesi'nden Vefa Çeşmesi

İnegöl Belediyesi, emekli olmasına rağmen yıllarca ilçe halkına hizmet etmeyi sürdüren Osman Çavuş'u unutmadı.

İnegöl Belediyesi, emekli olmasına rağmen yıllarca ilçe halkına hizmet etmeyi sürdüren Osman Çavuş'u unutmadı.

Geçen yıl vefat eden temizlik işleri çalışanı Çavuş Osman Demirhan'ın medfun bulunduğu Orhaniye Mezarlığı'na belediye tarafından vefa çeşmesi yaptırıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde 22 yıl görev yapan Osman Çavuş'un mezarı başında İnegöl Belediyesi Kur'an-ı Kerim okuttuanıldı. Daha sonra Osman Çavuş adına yapılan çeşme açıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, "Bugün hepimizin bildiği ismiyle Osman Çavuş ağabeyimizi kaybedişimizin sene-i devriyesindeyiz. Osman Çavuş belediyede sembol olmuş isimlerden birisiydi. 1990 yılında emekli olmasına rağmen, 1990 yılından 2012 yılına kadar 22 yıl yine Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevine devam etmiş, amirlerinin, hatta bütün belediye başkanlarının takdirini kazanmış, iş arkadaşları tarafından çok sevilen, işini layıkıyla yapan, adam gibi bir adamdı. İşine olan ciddiyetini ve saygısını takdir ettiğim, her zaman tanımaktan gurur duyduğum birisiydi. Onunla birlikte çalışma fırsatı da yakaladım. Gerçekten çok iyi bir insandı. Onun adını yaşatabilmek için belediyemiz olarak böyle bir çeşme yaptık. İnşallah Rabbim rahmetiyle mükafatlandırır. Ben bir kez daha ona Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Yeri zor doldurulan bir ağabeyimiz. Onu minnetle anıyoruz" dedi.

(MŞ)

01.06.2013 16: 08: 42

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Çavuş Orhaniye İnegöl Çeşme Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title