Haberler

İnegöl Belediyesi'nden Huzurevi ve Aşevi

Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni huzurevi binasının bir hayırsever tarafından Yeniceköy’e yapılacağı müjdesini verdi.

Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni huzurevi binasının bir hayırsever tarafından Yeniceköy'e yapılacağı müjdesini verdi.

Belediye Başkan Yardımcıları Alper Taban ve meclis üyeleriyle birlikte huzurevini ziyaret eden Başkan Alinur Aktaş, yaşlılara pijama takımı hediye etti. Çeşitli ikramlarda bulunulan ziyarette yeni huzurevinin bir hayırsever tarafından Yeniceköy'e yapılacağını bildiren Aktaş, "Huzurevi ve aşevi olarak kullandığımız binamızda değerli büyüklerimizi ziyarete geldik. Bu hafta biliyorsunuz Yaşlılara Saygı Haftası. Dönem dönem bizler buraya bayramlar başta olmak değişik günlerde gelmeye çalışıyoruz. . Şu an 36'sı erkek, 4'ü kadın olmak üzere 40 sakinimiz var. Farklı faaliyetlerle onları eğlendirmeye, dinlendirmeye çalışıyoruz. Ama bunun yanında da biliyorsunuz yeni bir huzurevi ve aşevi projemiz var. Allah nasip, kısmet ederse şuan da bir hayırsever marifetiyle, ilerleyen günlerde onları da detaylı bir şekilde açıklayacağım. Bu alanda hastanenin kalkmasıyla beraber komple bir kentsel dönüşüm çalışması olacağı için bu bina da kentsel dönüşüme tabi olacak. 35-40 yıllık, artık işlevini bitirmiş bir bina. Sadece sonradan yapılan ilave binayla alakalı o kısmı Aile Danışma Merkezi olarak kullanmak istiyoruz. Orada bir projemiz olacak" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Alinur Aktaş Yeniceköy İnegöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title