Haberler

İnegöl Belediyesinde Nöbet Değişimi

Güncelleme:

İnegöl Belediyesinde 7 müdürlükte görev değişikliğine gidildi.

İnegöl Belediyesi'nde 7 müdürlükte görev değişikliğine gidildi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, değişen isimleri kamuoyuyla paylaştı. Yeni görevlendirmeler hakkında bilgi veren Aktaş, "Çalışanlarımız arasında yeni bir heyecan, sinerji oluşturmak adına böyle bir değişikliğe gidilmiştir. Farklı müdürlüklerde uzun yıllar görev yapan arkadaşlarımızın edindikleri tecrübeleri şimdi belediyemizin farklı birimlerinde değerlendirmek istiyoruz. Belediyemizde yaklaşık 4 yıl önce böyle kapsamlı bir takım görev değişimleri yaşanmıştı. O zaman da belediye hizmetlerimiz adına güzel sonuçlar ortaya çıktı. Belediye hizmetleri çok dinamik olarak sürekli devam ediyor. Büyükşehir yasası ile belediyemizin görev ve sorumluluk alanlarında bir takım değişiklikler oldu. Biz de bu yeni yapılanma ile yeni bir sinerji yakalamak için tecrübeli arkadaşlarımızı farklı müdürlüklerde değerlendiriyoruz" dedi.

Aktaş, "Yapılan değişiklikler sonucunda eski Fen İşleri Müdürü Harita Mühendisi Sabri Şen İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne, eski İmar ve Şehircilik Müdürü mimar Fatma Cavcı Etüt ve Proje Müdürlüğüne, eski Zabıta Müdürü İnşaat Mühendisi Gazali Şen Fen İşleri Müdürlüğüne, Park Bahçeler Müdürlüğünde Peyzaj Mimarı olarak görev yapan Sabri Mert Park ve Bahçeler Müdürlüğüne, eski Mezarlıklar Müdürü Osman Kalkan Zabıta Müdürlüğüne, eski İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ali Uzun Mezarlıklar Müdürlüğüne ve Yazı İşleri Müdürlüğü görevini sürdüren Davut Akpınar'ın aynı zamanda İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne tayini yapılmıştır" şeklinde konuştu.

Eski belde olan kırsal mahallelerle ilgili yapılan değişiklikleri de aktaran Aktaş, "Beldeden mahalleye dönüşen iki kırsal mahallemizde de belediyemizin tecrübeli müdürleri görevlendirilmiştir. Eski Park ve Bahçeler Müdürü İnşaat Mühendisi Kemal Malgaralı, Alanyurt Ek Hizmet Binası Koordinatörlüğüne ve eski Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İnşaat Mühendisi Ekrem Ergün, Kurşunlu Koordinatörü olarak görevlendirilmişlerdir. Tayinlerin belediyemize ve ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Alinur Aktaş İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title