Haberler

İnegöl Belediye Başkanı Aktaş Mazbatasını Aldı

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve meclis üyeleri, mazbatalarını aldı.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve meclis üyeleri, mazbatalarını Halk Kütüphanesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle aldı.

AK Parti'den üçüncü kez Belediye Başkanı seçilen Aktaş ile yeni dönemin meclis üyeleri, mazbatalarını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Engin Bedir'den aldılar.

Törende konuşan Başkan Aktaş, "Bugün sembolik olarak bir tören yapıyor gözükebiliriz ama bu millet bize 5 yıl İnegöl'ün yerel sorunlarıyla ilgili hem şahsıma hem de sizlere görev verdi. Aldığımız bu görevi en güzel şekilde, güler yüzlü ve tatlı dille yerine getirmek inşallah bize nasip olur. Perşembe Günü olağan meclis toplantımız var. Komisyon ve görevler belli oldu. Büyükşehirdeki bütün arkadaşlarımız komisyonlarda görev aldılar. 116 mahallemizin tümünün sorunlarını çözmek adına el birliğiyle sürece başlayacağız. Bugün aldığımız resmi belgelerimizle beraber inşallah çok daha hayırlı işler yapmak bize nasip olur." dedi. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Alinur Aktaş Ak Parti İnegöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title